Co se děje s mozkem v okamžiku smrti? Místo snižování překvapivě zvyšuje svoji aktivitu

Smrt je něco, na co běžně nechce myslet asi nikdo z nás. Přesto je součástí života a jako taková fascinuje vědce po celém světě. Zejména pak, co se v okamžiku smrti děje s naším mozkem.

projít na článek

Obchod se Smrtí?

Dá se smlouvat se Smrtí, tou bájnou bytostí? Podařilo se to majitelce mopsičky Sindy? Tajemný příběh nám poslala p. Drahomíra. Děkujeme.

projít na článek

Pach smrti

Sedět doma a nadávat nic neřeší, přečtěte, pouvažujte, připojte se. Nečekejte, že někdo sucho vyřeší za vás. Nechceme přece mrtvou krajinu a pach smrti.

projít na článek

MÝTY KOLEM CHOLESTEROLU

V historicky krátkém čase se medicínské propagandě podařilo vyvolat strach z cholesterolu a vytvořit éru posedlosti měřením hladiny cholesterolu. Lidé se dostávají do stresu, protože lékaři jim nařizují dodržovat dietu na snižování cholesterolu. Léky na s

projít na článek

Kniha: SEX JAKO CESTA K BOHU

Sex vám může uvolnit bloky energie v těle a emocích a osvobodit vaši pozornost od světských záležitostí, abyste mohli cítit, co je skutečné a hluboce pravdivé – skrznaskrz. Blaženost, potěšení, rty a přirážení jsou dobré. Jsou to ale jenom prchavé okamžik

projít na článek

UPILA SE K SMRTI COCA COLOU

Vyšetřování smrti třicetileté Natashi Harrisové z Nového Zélandu potvrdilo, že jedním z faktorů úmrtí byla její závislost na pití Coca-Coly. Podle koronera žena zemřela v roce 2010 na selhání srdce, které bylo způsobeno také nadměrnými dávkami kofeinu. 

projít na článek