Pach smrti

Sedět doma a nadávat nic neřeší, přečtěte, pouvažujte, připojte se. Nečekejte, že někdo sucho vyřeší za vás. Nechceme přece mrtvou krajinu a pach smrti.

projít na článek

Obchod se Smrtí?

Dá se smlouvat se Smrtí, tou bájnou bytostí? Podařilo se to majitelce mopsičky Sindy? Tajemný příběh nám poslala p. Drahomíra. Děkujeme.

projít na článek

UPILA SE K SMRTI COCA COLOU

Vyšetřování smrti třicetileté Natashi Harrisové z Nového Zélandu potvrdilo, že jedním z faktorů úmrtí byla její závislost na pití Coca-Coly. Podle koronera žena zemřela v roce 2010 na selhání srdce, které bylo způsobeno také nadměrnými dávkami kofeinu. 

projít na článek

Co se děje s mozkem v okamžiku smrti? Místo snižování překvapivě zvyšuje svoji aktivitu

Smrt je něco, na co běžně nechce myslet asi nikdo z nás. Přesto je součástí života a jako taková fascinuje vědce po celém světě. Zejména pak, co se v okamžiku smrti děje s naším mozkem.

projít na článek

NEBEZPEČNÉ ANTIPERSPIRANTY A DEODORANNTY

Používání deodorantů je naprosto běžnou věcí už u náctiletých. Výborně neutralizují pach. Používání konvenčních deodorantů a antiperspirantů však sebou nese nebezpečí výskytu rakoviny prsu.

projít na článek

Limitky Seiko Astron 5X53 inspirované filmem Resident Evil: Ostrov smrti

Hodinářské značky se snaží najítinspiraci, kde se jen dá– vmódních trendech, vkultovních ikonách, herních konzolích, filmových hitech a mohli bychom pokračovat. Zářným příkladem je také třeba nová série technologicky promyšlených limitekSeiko Astron 5X53,

projít na článek