Účinky vápníku na pokožku

Vápník je důležitý prvek v lidském těle. Je životně důležitý pro zdraví vašich zubů, kostí a tělesných orgánů, včetně kůže. Vápník hraje roli v regulaci pokožky mnoho funkcí. Většina vápníku v kůži se nachází v epidermis nebo ve vnější vrstvě kůže. Epidermis je nejsvrchnější vrstva kůže. Příliš málo vápníku ve stravě může ovlivnit zdraví vaší pleti a zabránit realizaci výhod vápníku na kůži.

projít na článek

Péče o pokožku v letních měsících s konopím

Péče o pokožku je důležitá v každém ročním období, ale léto vyžaduje hydrataci hlavně po opalování. Jak se správně starat o pokožku v letních měsících?

projít na článek

Vigantol - nežádoucí účinky

Vigantol slouží k prevenci a léčbě stavů s náchylností ke křečím způsobeným sníženou hladinou vápníku v krvi (hypokalcemie), dále k léčbě křivice (rachitis), měknutí kostí (osteomalácie), poruchy funkce příštitných tělísek (hypo- a pseudohypoparatyreózy).

projít na článek

Jak správně pečovat o pokožku těla

Péče o pokožku těla je nesmírně důležitá a to nejen v zimě. Jak pečovat o Vaše ruce nebo třeba obličej a dekolt? Pravidelná hydratace je základ. Ale i konopná kosmetika s obsahem CBD Vám s tím pomůže.

projít na článek

Cibulová mast

Cibulová mast má své nesporné výhody. Přisuzují se jí omlazovací účinky, používá se proti vráskám, lze ji uplatnit i v péči o vlasy nebo pokožku celého těla, neobsahuje chemické látky, které mohou způsobit alergické reakce, má samoopalovací efekt. Nejvíce

projít na článek

Extrakt z dubové kůry

Extrakt z dubové kůry je klasifikován jako kosmetický prostředek. Hodnotné výtažky léčivých rostlin působí při koupeli přes pokožku a dýchací cesty a rozvíjejí v těle žádoucí účinky. Tyto lze umocnit masáží pokožky v průběhu lázně pomocí žínky nebo kartáč

projít na článek