Ukázkový redukční jídelníček pizza na oběd, běžné suroviny

První varianta ukázkového jídelníčku se docela líbila. Dnes bych chtěl trošku přitvrdit, a ukázat, že pokud klient bude chtít, zařadím do jídelníčku i tuto pizzu. Je potřeba vždy rozlišit dané cíle a stanovit si, co je a co není možné do jídelníčku zařadit. Věřte mi, že z vlastní praxe vím, že je možné ve většině případů zařadit opravdu cokoliv, pokud je to v rozumné míře. Pojďme si představit našeho fiktivního klienta Naším fiktivním klientem bude pro tento ukázkový jídelníček 24letá žena, která si přeje shodit. Váží 90kg a měří 172cm. Přeje si mít v jídelníčku pizzu a nejlépe tekutou snídani, jelikož po probuzení do sebe není schopna dostat normální jídlo. Jídelníček může být náročnější na přípravu a suroviny by měly být v takové střední cenové relaci. Klientka bude jezdit 2x týdně na kole. Je potřeba si uvědomit, že jsou to základní údaje, které v normální praxi nestačí. Ve svých jídelníčcích se snažím zeptat na co nejvíce otázek, které mi při sestavování jídelních plánů pomohou. Zjišťuji si, jak se klient v současnosti stravuje, jaké má alergie, jaká jídla má rád, co mu naopak nechutná a jiné věci. Pro náš fiktivní případ jsem se rozhodl, že klientce nastavím příjem energie na 8011kJ, kterou rozložím mezi 119g bílkovin, 239g sacharidů a 53g tuků. Tady máte výsledek Jedná se pouze o jednu ukázkovou variantu jídelníčku. Kompletní jídelní plán má variant více a je v rozsahu cca 15ti stran, na kterých jsou různé rady, doporučení a jiné věci. Jídelníček obsahuje už například méně známé jáhlové vločky. Snídani a svačiny připravíme za pár minut. Oběd a večeře už se bude připravovat o něco déle, ale naši fiktivní klience tohle problém činit nebude. Zásadní je v jídelníčku pizza, kterou bych osobně doporučil sníst na dvakrát, vzhledem k celkové velikosti pizzy a k 50g bílkovin, které by bylo lepší rozdělit na 2 porce. S pizzou to bylo jistě zajímavější, ačkoliv tento jídelníček už není tak obecný, jako ten předešlý. Nevadí! Jde o to ukázat, jak se dají věci řešit! Do příštího jídelníčku zařadím speciální másla a možná jiné produkty značky Czech Virus. Pokud máš zájem o plnohodnotný jídelní plán, stačí napsat do zpráv (třeba na facebooku), kde tě o všem informuji! Není se čeho bát! Snažím se vždy ukázat klientům, že není potřeba ve všem hledat vědu! Minulý jídelníček z běžných surovin a jednoduchý na přípravu Dodatek Je mnoho způsobů a různých názorů, jak by měl správně redukční jídelníček vypadat. Já vycházím jednoduše ze své praxe, kdy jsem zjistil, že nemá smysl dodržovat striktně stanovená obecná pravidla. Budou tady občas bývat věci, do kterých by mohli odborníci i neodborníci rýpnout. S tím asi musíš počítat, když jdeš s kůží na trh. Tyto ukázkové jídelníčky však chci vytvářet opravdu s tím, že lidem ukážu, že existuje spousta možností, jak jídelníček poskládat tak, aby seděl každému a nikoho zásadně neomezoval. The post Ukázkový redukční jídelníček pizza na oběd, běžné suroviny appeared first on TO BE FIT.

projít na článek

Ukázkový redukční jídelníček Proteinela, Protein a jednoduchá příprava

Do minulého redukčního jídelníčku jsem zařadil pizzu, dnes se tam pokusím dostat nějaké fitness produkty od Czech Virus. V dnešní době už jsou tyto produkty samozřejmostí a skoro každá firma, co prodává suplementy, tak má výrobky, které už spíše označujem

projít na článek

Ing.Oldřich Pelikán MBA - majitel

O zdravou výživu a jsem se začal zajímat už na základní škole, kdy jsem byl veden v rámci hokejového týmu HC Litvínov k základům dobré výživy. Postupem času jsem se začal zabývat cvičením a kulturistikou, která byla výborným doplňkem pro hokej. Obě tyto a

projít na článek

Registrujte si .SOFTWARE, .NETWORK, .BUSINESS

Zaregistrujte si nové TLD domény. Například domény .software, .business, .network nebo .pizza.

projít na článek

Hadice pro pletové kotle

Antistatická, velmi flexibilní, hladká a otěruvzdorná hadice PUR ELASTIK MB používaná především v dřevařském průmyslu je nejběžnějším řešením pro podávání pelet. Hladkost vnitřního povrchu hadice zajišťuje volný přenos suroviny do hořákové komory a poskyt

projít na článek

Čas na zdravý oběd nad zlato s MUDr. Pavlem Suchánkem

Předpokládaná doba čtení: 4 minuty Naše rychlá doba jde ruku v ruce s nezdravým životním stylem. Cesta ke změně může být i velmi jednoduchá – podpora zdravého a pravidelného zaměstnaneckého stravování. Dnes máme díky různým vymoženostem

projít na článek