Upečte si domácí chléb

Upečte si domácí chléb Obtížnost Čas Chuť Ingredience k zakoupení v obchodě Recept Připravíme si kvásek ze lžičky cukru, vlažného mléka a jednoho droždí cca 42g. Necháme chvilku odpočinout. V misce si smícháme sůl, kmín a hladkou mouku. Potom přidáme kvásek a těsto dobře zpracujeme. V této fázi je možno přidat několik dalších věcí, jakou jsou například olivy a další. Vyzkoušel jsem několik kombinací a olivy nebo smažená cibulka jsou velmi dobré. Smíchané a dobře propracované těsto necháme cca 1 hodinu odpočinout. Posypeme ho moukou. Po hodině těsto ještě jednou řádně uhněteme, aby se dobře spojilo a vložíme buď do formy (používal jsem na biskupský chléb) a nebo uválíme bochánek. Pečte cca 1,5 hod při teplotě 180°C-200°C v elektrické troubě. Kde nás najdete Kontaktní informace Přijďte si nakoupit do naší prodejny v Dolních Břežanech. Příjemná oblsuha, vynikající pečivo. Pokud nebudete spěchat, můžete u nás posedět nad kávou a dát si něco dobrého. Bread market Dolní Břežany Napište nám Jméno Email Telefon Předmět Zprávu napište zde Odeslat Dolní Břežany Bread market Břežany Adresa: U nám. 707, Dolní Břežany 252 47Otevřeno: Pondělí- Pátek 7:00 - 18:00 Sobota 8:00 - 12:00Telefon:737 914 538Email: [email protected] The post Upečte si domácí chléb appeared first on Bread market.

projít na článek

Domácí chleba z kvásku

Domácí chléb může být chutný a zdravý. Chce to ovšem vědět, jak na to. Není chléb jako chléb…Léta jsem pekla kvasnicový chléb v domácí pekárně. Teď v ní peču kváskový a ke kvasnicovému už se nehodlám vracet. Existují i speciální pekárny na kváskový, a

projít na článek

Domácí kváskový chléb

Detailní postup jak upéct domácí kváskový chléb rozšířený o praktické rady přímo od zkušeného pekaře. Pokud se má chléb opravdu povést, je potřeba i jistá zručnost, proto věříme, že vám naše rady v pečení dobře poslouží. Suroviny: 150 g žitné mouky na kvá

projít na článek

Domácí šunka - recepty

Výroba domácí šunky je v podstatě návratem k tradicím minulého století. Připravte si kvalitní domácí šunku a k tomu domácí chléb s vysokým obsahem vlákniny. Na rozdíl od hotových produktů budete přesně vědět, co v šunce je. A hlavně oceníte chuť, která je

projít na článek

Žitný chléb

Pokud máte tu možnost, konzumujte raději chléb z celého žitného zrna a kváskový (místo chleba, kde bylo použito droždí). Kvásek je na rozdíl od droždí přirozenou substancí, která v důsledku svého působení posiluje imunitu. Žitný chléb nadto vydrží delší d

projít na článek

Třešňový koláč

Nevíte, co s uzrálými třešněmi? Upečte si koláč! Chutná báječně.

projít na článek