Ušní akupunktura jako pomocník při terapii psychických problémů

Často používám stimulaci ušních bodů na závěr sezení s pacientem, jako doplněk k proběhlé formě terapie. Pacient si odnáší domů nejen spoustu nových informací a uvědomění z terapeutického rozhovoru, (v ideálním případě pochopení souvislostí mezi jeho způsobem života, logikou uvažování, minulými událostmi a současným zdravotním stavem), ale i něco hmotného – jehličky či semínka na uchu.

projít na článek

Radha Thambirajan: Cosmetic Acupuncture

Kniha Cosmetic Acupuncture (Kosmetická akupunktura) představuje přístup k diagnostice a terapii kosmetických a dermatologických problémů, založeném na technikách tradiční čínské medicíny. Druhé vydání zahrnuje barevné fotografie a praktické instrukce o to

projít na článek

Akupunktura jako součást nehmotného kulturního světového dědictví UNESCO

Ve dnech 15.-19. listopadu 2010 se zástupci na zasedání UNESCO usnesli, že akupunktura jako součást tradiční čínské medicíny bude zahrnuta mezi poklady nehmotného kulturního dědictví světa.

projít na článek

BREUSSOVA MASÁŽ

Breussova masáž je jemnou, silně energetickou masáží zad. Regeneruje meziobratlové ploténky a odstraňuje tělesné i energetické blokády. Je základem řešení mnoha problémů pohybového aparátu a klíčem k odstranění hlubokých psychických problémů.

projít na článek

Šamanský buben – přítel a pomocník

Šamanský buben – přítel a pomocník – sobota 23.dubna od 13h – Letní scéna SVČ Lužánky Buben provází člověka od chvíle, co se mohl nazývat člověkem. V současné době může pomáhat v každodenním obyčejném životě, slouží jako prostředek k uvolnění, zklidnění,

projít na článek

Video: Hydromasážní vana se světelnou terapií

Video Firma ARTTEC představuje: Hydromasážní vany se světelnou terapií (chromoterapie).

projít na článek