Úspěchy našich žáků v dějepisných soutěžích.

Ve  čtvrtek   16. ledna   se    6   našich     žáků     zúčastnilo okresního kola dějepisné olympiády, které se konalo   na 12. ZŠ Kladno. Tématem    letošního           49. ročníku     bylo: „ Dlouhé století se loučí (1880-1920)". Velkou novinkou bylo zařazení II. kategorie pro střední školy, v které  nás reprezentovali Andrej Ševic  a  Jan Hrdlička ze septimy a Radek Plašil  ze 4.B. V konkurenci tří škol a 9 soutěžících jsme velmi pěkně zabodovali.

projít na článek

Olympiáda z němčiny

Mezi  další úspěchy ve vědomostních soutěžích, kterými se rádi pochlubíme, patří krásné umístění našich dvou studentů v  Olympiádě  z  německého jazyka. V únoru se  v Labyrintu v Kladně konalo okresní kolo této soutěže. Na 2. místě se umístil Vojtěch Kede

projít na článek

Závodní maraton žáků v únoru

Medaile z RKZ obřáku a vyřazovacího závodu pro Julii, ale i další úspěchy z UKZ.......

projít na článek

Medaile z Mistrovství ČR žáků i další úspěchy ke konci sezóny

Julie brala třetí místo v mistrovském obřáku a vyhrála RKZ.

projít na článek

Představujeme České úspěchy stránku sdenním přísunem positivních zpráv oČesku

Představujeme Vám stránky České úspěchy, kde naleznete souhrn nejzajímavějších aktuálních českých úspěchů, rekordů, ale také pozvánky na akce, připomínky, výročí či zamyšlení.

projít na článek

Náš šéf v podcastu! Chilli, kariéra, úspěchy a hodnoty firmy.

Poslechněte si podcast s naším zakladatelem Ottou Kovaříkem o tom, jak budoval a buduje Chilli, jaká byla jeho kariéra a projekty nebo jakou má vizi a přístup k práci. Dozvíte se i to, jestli je ochotný dělat politické kampaně a jaký je jeho životní sen.

projít na článek