Ústí nad Labem specialista prodeje

SPECIALISTA PRODEJE - OBCHODNÍK V OBORU VODO-TOPO-PLYN pro pracoviště v Ústí nad Labem, Teplice www.gienger.cz Místo pracoviště: Ústí nad Labem, Teplice Pracovní pozice: obchodní zástupce Pracovní poměr: práce na plný úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva Vzdělání: odborné vyučení bez maturity Zařazení: prodej a obchod Požadujeme: - získávání nových zákazníků - vedení obchodních jednání se zákazníky, péče o [...] The post Ústí nad Labem specialista prodeje appeared first on GC SKUPINA.

projít na článek

Brno specialista prodeje

PRODEJCE - OBCHODNÍK V OBORU VODO-TOPO-PLYN pro pracoviště v Brně www.gienger.cz Místo pracoviště: Brno Pracovní pozice: obchodní zástupce Pracovní poměr: práce na plný úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva Vzdělání: odborné vyučení bez maturity Zařazení

projít na článek

Muzeum modelové železnice

Muzeum modelové železnice se nachází na zámku Trmice okres Ústí nad Labem. Součástí expozice jsou velice realistické modely železnic, letadel, aut a vojenské techniky.

projít na článek

Reakce na článek Seznam Zprávy

Reakce na článek Seznam Zprávy Jak jste možná mnozí zaznamenali, naše společnost byla zmíněna v článku na Seznam Zprávy ohledně dodávek extra lehkého topného oleje do Domova sociální péče Tmavý důl. Stojíme si za našimi produkty a věříme, že topný olej ex

projít na článek

Rekonstrukce Hasičské zbrojnice v Ústí nad Orlicí

Dokončili jsme rekonstrukci objektu Hasičské zbrojnice v Ústí nad Orlicí, Hylváty v ceně 6 mil. Kč. Objekt byl celkově rekonstruován včetně nové střechy a fasády. Rekonstrukce Hasičské zbrojnice v Ústí nad Orlicí viz. Isotep s.r.o. v Rekonstrukce.

projít na článek

Stavební úpravy bytového domu v Ústí nad Orlicí, Třebovská

Snížení energetické náročnosti Stavební úpravy bytového domu v Ústí nad Orlicí, Třebovská viz. Alena Vondráková v Bytové domy.

projít na článek