ÚVALY-BYT 1+KK S PARKOVACÍM MÍSTEM A ZAHRADOU

Nabízím k pronájmu útulný byt o dispozici 1+kk, 37 m² s vlastním parkovacím místem a společnou zahradou, která se nachází na společném dvoře. Bytová jednotka se nachází ve druhém patře bytového domu, který byl zrekonstruován v roce 2019. Dům se nachází přímo v centru Úval. Dispozice bytu: chodba, koupelna s vanou a společnou toaletou, obývací pokoj s kuchyňským koutem. Součástí vybavení bytu zůstává: pračka, lednička, myčka, mikrovlnná trouba, jídelní stůl, čtyři židle, televize, televizní stolek, 2x skříň. Veškerá občanská vybavenost v místě. Výborná dostupnost do centra Prahy vlakem za 28 minut. Do Libně za 20 minut. Na Černý Most jezdí autobus cca za 30 minut. (Měsíční nájem: 11.000,-Kč + poplatky za energie cca 2.000,-Kč, kauce jedna ve výši 11.000,-Kč + provize RK ve výši 11.000,-Kč). Ráda Vám poskytnu k bytové jednotce více informací a zařídím Vám prohlídku.The post ÚVALY-BYT 1+KK S PARKOVACÍM MÍSTEM A ZAHRADOU first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardně a moderně zařízenýbyt 2kk s vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 78 m2 v prvním nadzemním podlaží s vlastní 85 m2 zahradou a garážovým stáním.

projít na článek

Pronájem nového bytu 2+kk 61,6m2 s balkonem 8,8m2 a parkovacím místem

PRONAJATO Realitní kancelář ERA ONE Beroun nabízí k pronájmu slunný, západně orientovaný a velmi zdařile řešený byt číslo B.3.1. o dispozici 2+kk (61,6m2) s balkónem (8,8m2) a parkovacím místem, který je umístěný v 2 patře (3NP) novostavby menšího bytovéh

projít na článek

RADIM RD se zahradou

Rodinný dům je umístěn v intravilánu obce Radim u Kolína. Nemovitost má dispozici 3+1 a disponuje prostornou zahradou, dvorem, sklepem a přístavky. Stav je původní, ale udržovaný, s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Dům je napojen na dostupné

projít na článek