Užijte si mladistvou módu v New Yorker!

Zapomeňte na fontánu mládí! Stačí nakupovat svěží mladou módu v New Yorker a budete se pokaždé cítit, jako by vám bylo dvacet. Kde najdete pobočky New Yorker a jaké oblečení nabízí?

projít na článek

Užijte si prázdniny

Jak to je v Zahradě o prázdninách? Moc si nás neužijete. Budeme uklízet, velebit a chystat program na novou sezónu. Otevírací doba bude zkrácena na po–pá 8.00–16.00. 7. 7. a 15. 7.–27. 8. bude zavřeno. Kavárna bude zavřená po celé prázdniny. V srpnu se tě

projít na článek

Užijte si léto – vyhrajte luxusní párty reproduktor

Léto u nás začalo už nyní. Od 3. června jsou v rámci naší letní soutěže ve hře 3 luxusní párty reproduktory. Stačí si vzít naši Pojištěnou půjčku nebo Razdva půjčku ve výši alespoň 70 tisíc korun se splatností minimálně 36 měsíců a budete zařazeni do slos

projít na článek

Tipli : Tipy na akční zboží OnaDnes

Dnes 15.5.2017 začínají legendární Nákupy OnaDnes! Jinými slovy týden nadupaný slevami na kosmetiku, módu, parfémy, šperky, obuv a další zboží. Kombinujte slevy s cashbackem a ušetřete na maximum!

projít na článek

Představujeme módu Pull & Bear a eshop

Nelíbí se vám stereotypy a preferujete osobitý styl? V tom případě se vám obchod Pull and Bear bude líbit! Kde najdete Pull and Bear prodejny? A co nakoupíte v Pull and Bear e-shopu?

projít na článek

Marks and Spencer: Kvalitní produkty za super ceny!

Zajímá vás, kde najdete módu, kosmetiku a potraviny v nejvyšší kvalitě? Už jste slyšeli o obchodu Marks and Spencer? Nabízí originální a stylové produkty, které si určitě oblíbíte. Podívejte se, co všechno Marks&spencer prodává.

projít na článek