V areálu tylovického hřbitova se budou kácet stromy

TYLOVICE – Jelikož se Tylovicemi šíří zpráva, že se budou kácet lípy u místního hřbitova, obrátili jsme se se žádostí o podrobnější informace na Městský úřad v Rožnově pod Radhoštěm.

projít na článek

Kroměříž výsadba lip

V roce 2015 jsme vysadili 20 ks vzrostlých lip v areálu hřbitova v Kroměříži. Současně jsme provedli technický dozor při jeho revitalizaci.

projít na článek

Stavební práce na hřbitově

Z důvodu pokládky nového kabelu NN pro napojení nových domků technického zázemí z rozvaděče u obřadní síně, bude v termínu od 25. 9. - 13. 10. 2023 částečně rozkopán chodník v části hřbitova, který je veden podél hřbitovní zdi, souběžně s ulicí Zemědělská

projít na článek

Zahrajeme si na Harcovně volejbal?

Dvě hodiny trvala v úterý 25. června schůzka zástupců Odboru výstavby a územního plánování města Rožnova pod Radhoštěm s představiteli firmy Energoaqua a tylovickými občany. Jednání se uskutečnilo v souvislosti se zahájením územního řízení areálu bývalého

projít na článek

Střet cyklistů u tylovického mostu

TYLOVICE - Dvaašedesátiletá cyklistka nedala přednost v jízdě devětašedesátiletému cyklistovi. Ten utrpěl po střetu těžké zranění, se kterým skončil v nemocnici.

projít na článek

Aktuálně z tylovického požárního sportu

Jak se daří Tylovjanům v požárním sportu? Čtenáře našeho webu aktuálně informuje Standa Gajdůšek, tiskový mluvčí sportovního družstva SDH Tylovice:

projít na článek