Zahrajeme si na Harcovně volejbal?

Dvě hodiny trvala v úterý 25. června schůzka zástupců Odboru výstavby a územního plánování města Rožnova pod Radhoštěm s představiteli firmy Energoaqua a tylovickými občany. Jednání se uskutečnilo v souvislosti se zahájením územního řízení areálu bývalého tylovického hřiště, na němž má do roku 2015 rožnovská společnost Energoaqua vybudovat rodinné a bytové domy. Záběr na účastníky úterního jednání. Kromě čtyř zástupců tylovické veřejnosti byli na schůzce přítomni jako účastníci řízení také občané, jejichž rodinné domky a zahrady přímo sousedí s bývalým tylovickým hřištěm.

projít na článek

Jak to bude s hřištěm na Harcovně?

Hřiště by mělo sloužit jako multifunkční s využitím na fotbal, basketbal, volejbal, tenis, vybíjenou, dechová cvičení, ranní rozcvičky, jógu, pilates a kruhové tréninky. Tuto svou představu sdělili členové Osadní komise Tylovice na společném jednání s Tom

projít na článek

Hřiště na volejbal, nohejbal a badminton

Vedle zaskleného venkovního posezení, otevřeného tábořiště a pískoviště pro nejmenší nabízíme i hřiště na volejbal, nohejbal a badminton.

projít na článek

Bálová sezóna na Harcovně

A jak bylo na hasičském bálu? O tom píše Reportér z Tylovic na této adrese: http://reporterztylovic.blogspot.com/

projít na článek

Vánoční strom pro Tylovjany

TYLOVICE - Vánoce se skloňují ve všech pádech i v šenku na Harcovně. Dokonce chlapům zabylo líto, že když mají v Rožnově na náměstí velký vánoční strom, proč bychom nemohli mít v Tylovicích také. Jenže náves v Tylovicích není!  Řešení se přece jen našlo.

projít na článek

Hasiči plesali na Harcovně

Jak bylo na hasičském plese? Podívejte se na aktuální zpravodajství Reportéra z Tylovic: http://www.reporterztylovic.blogspot.cz/2013/01/hasicsky-bal-sdh-tylovice-2013.html

projít na článek