V Brně opět otevřel DJ Room

V prostoru klubu Perpetuum vznikl nový DJ Room. Šla jsem tedy omrknout den otevřených dveří a vyzpovídat Caspera alias DJ Ghostbustera, produkčního klubu Perpetuum, promotéra spousty eventů a také provozního DJ Roomu. Nezbedná: Ahoj, co je to vlastně ten DJ Room? Pro koho je určen? Casper: DJ Room je místo, kam si můžou mlaďoši, začínající DJové nebo i lidi, kteří nemají kde trénovat přijít zahrát na profi techniku. Kde a jak si můžu rezervovat termín? Jaká je otvírací doba? Casper: Stačí napsat na Facebook nebo Instagram DJ ROOM BRNO zprávu s termínem. Já Ti pak pošlu tabulku, vybereš si den a čas, zapíšu si Tě a je to. Termíny jsou víkendy, soboty a neděle od oběda do večera. Co tady máš za techniku? Jaké služby poskytuješ? A kolik to všechno stojí? Casper: K dispozici jsou tu 3x Pioneer CDJ-2000NXS s mixem Pioneer DJM-900NXS nebo gramofony 2x Technicse SL-1210 Mk5, dva pořádné odposlechy a klubové prostředí. Cena za základní hraní plus moje poradenství je 200,- za hodinu a 500,- za hodinu za nahrání setu nebo videosetu. Tím se pak můžeš prezentovat na DJ contestech a tak. Poznámka Nezbedné: S DJ Roomem mám vlastní zkušenost, chodila jsem trénovat ještě do bývalého klubu Favál, dneska Enter. Všem, co nemají doma profesionální techniku to můžu jen doporučit. Opravdu hodně mi to dalo a posunulo mě ve kvalitě hraní. Získala jsem zkušenosti na technice, která je celosvětově klubový standard a kdo ji neumí ovládat jakoby ani nebyl DJ. The post V Brně opět otevřel DJ Room appeared first on RAVE.cz.

projít na článek

Opět změna! - v pátek 4.2. v Brně v Kafaře spolu a napůl s Martinou Trchovou

POZOR, opět změna termínu  - V pátek  4.2.  si s  Martinou Trchovou , skvělou písničkářkou a výtvarnicí, dáme společný večírek. Koncert se koná v Brně - Obřanech, v prostorách bývalé fary, která nově nese jméno  Kafara  a najdete ji na adrese Fryčajova 78

projít na článek

We invite you to our summer contracting days!

They take place at our sample room from 6 to 28 June 2024 on weekdays and on the weekend of 8 to 9 June. Please book your appointment in advance by calling 773 205 311 and 777 675 476. The working hours are divided into morning and afternoon blocks. Morn

projít na článek

Ohlédnutí za MSV 2023 v Brně

Shrnutí a dojmy z naší účasti na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně si můžete přečíst zde

projít na článek

Mezinárodní výstavě nožů v Brně

Navštivte náš stánek na Mezinárodní výstavě nožů v Brně, 16/3/2019. Bližší informace zde: http://www.knives.cz/vystavy#brno-super-2019 The post Mezinárodní výstavě nožů v Brně appeared first on Piskač a syn a.s..

projít na článek

Ve středu 11.4. v Brně

Ve středu 11.4. se po dlouhé době objevím v Brně, tentokrát v  suterénu  bistra Andini , které najdete na adrese Pekárenská 12 (zastávka tramvaje Grohova). Večírek s hudebními výlety do Sudet a dál začíná v 19:00. Těším(e) se na Vás!

projít na článek