V hlavní roli chilli dresing

Až vyzkoušíte naše variace domácích dresinků nebo vinaigrette, k těm kupovaným se už nebudete chtít vrátit!Máte 10 minut? Ano, tak málo času stačí na přípravu vašeho vlastního, jedinečného dresinku. Nejen že se naučíte, jak skvěle dochutit zeleninu, sendviče či další pokrmy, ale jako bonus budete mít kontrolu nad tím, co vlastně vy a vaše rodina jíte žádné hnusné konzervanty a stabilizátory!Rádi se s vámi podělíme o recepty na naše oblíbené čerstvé a chutné dresinky a vinaigrettes, které můžetet použít prakticky na cokoliv, dokonce jako marinády nebo dipy. Obsahují  čerstvé bylinky, koření i pálivé omáčky, takže výsledná kompozice vytvoří explozi chuti, hodnou vašich chilližroutských chuťových pohárků.Ještě si ujasněme, jaký je rozdíl mezi vinaigrette a dresinkem. Pro přípravu základní vinaigrette platí jednoduché pravidlo 3:1 tři díly oleje na jeden díl octa, k tomu trochu soli a pepře. Smícháme všechny přísady kromě oleje, ten se metlou zašlehává úplně nakonec tak dlouho, až se s ostatním surovinami spojí v emulzi. Prozradíme vám šikovný fígl promíchejte indredience v zavařovací sklenici, pak přidejte olej, pevně uzavřete a chvilku sklenicí zuřivě třepejte Emulze bude hotová za okamžik a navíc si ji ve sklenici můžete rovnou odnést třeba do práce na dochucení salátu ke svačině.  Definovat starý dobrý dresink není už tak jednoduché. V podstatě stačí suroviny smíchat v misce nebo mixéru, konečná konzistence má spíš charakter omáčky. Až budete připravovat své vlastní dresinky a vinaigrette, nepřežeňte to s množstvím. Protože používáte čerstvé přísady, skladujte zálivku vždy v dobře uzavřené sklenici v chladničce a spotřebujte do týdne. Nebojte se experimentovat dobrou chuť! The post V hlavní roli chilli dresing appeared first on Chilliman.cz.

projít na článek

Menu

PŘEDKRMY 100g Pošírované filátko ze pstruha s vinnou pěnou a řeřichou 1,3,4,7   95,-100g Salát Caprese s balsamico kaviárem 1,7,8   75,-80g Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem 1,7,8   120,- 100g Gratinovaný kozí sýr s vlašskými ořechy, švestko

projít na článek

Obalování v Hrašce

Směs na obalování Hraška je unikátní český výrobek na čistě rostlinné bázi, bez jakýchkoli přídavných látek. Název odkazuje k tomu, že hlavní složkou této delikatesy je hrách. Dále pak obsahuje směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl, směs koře

projít na článek

Špagety s Jalapeños omáčkou

Co potřebujeme? 400 g těstovin tagliatelle, linguine, spaghetti sůl, pepř 1 ks Tradiční pomazánkové Jalapeños olej cibule 4 stroužky česneku chilli papričky petržel nebo jiné klíčky Postup Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. V pánvi na oleji nech

projít na článek

Bobr Chilli fest 1.srpna 2020

K „Bobrovi“ se vždycky těším, i když vím, že to bude náročné, protože párty se u nich pokaždé protahují až do brzkých ranních hodin.   Díky všem omezením bylo vše komornější, ale zase na druhou stranu takové příjemně rodinné. „Bobr“ si jako vždy objednal

projít na článek

GP Štýrska F1 v době "postcovidové"

Podařilo se nám na poslední chvíli získat lístek na "náhradní" Grand Prix Štýrska F1. Závodní víkend ve stylu proticovidových opatření, která místy hrála hlavní roli.

projít na článek