V Mostě bude i světový šampion vytrvalostních závodů

Fanoušci, kteří o víkendu 27. až 29. dubna zavítají na mostecký autodrom, se mohou těšit na mimořádný motoristický zážitek ze soubojů upravených supersportovních vozů, umocněný vrcholnými sportovními výkony jezdců. To vše nabídne prestižní evropská série ADAC GT Masters, kterou autodrom hostí v premiéře. Zárukou skvělé podívané je mimo jiné i avizovaná účast v seriálu dvojnásobného světového šampiona vytrvalostních závodů a dvojnásobného pokořitele proslulé čtyřiadvacetihodinovky v Le Mans Tima Bernharda.

projít na článek

Kalendář vytrvalostních závodů 24H Series byl zveřejněn

Pořadatel vytrvalostních závodů 24H PROTO Series a 24H TCE Series zveřejnil kalendář závodů pro příští sezónu. Brněnský závod bohužel chybí. Slibný začátek nové éry při letošním brněnském Epilogu tak nemá pokračování.

projít na článek

Carboniacup vstupuje do jubilejní 10. sezóny závodem v Mostě

Skvělých 95 přihlášených vozů přivítá na startu letošního prvního závodu Carboniacup na autodromu v Mostě dne 11.6., kam firma F-Drive vložila své finanční prostředky, přičemž se stala garantem závodů a její jméno tedy nese i název závodu F-Drive Energy D

projít na článek

Ford GT v šampionátu vytrvalostních závodů

Tým Ford Chip Ganassi Racing dnes zveřejnil jména závodních jezdců, kteří budou pilotovat nový Ford GT během Mistrovství světa FIA ve vytrvalostních závodech. Jsou to Marino Franchitti, Stefan Mücke, Olivier Pla a Andy Priaulx.

projít na článek

Série 24H korunovala Evropské šampiony

Závodem 24H Barcelona skončila letošní série vytrvalostních závodů Evropského šampionátu. Týmy, jezdci i fandové tak mohli pogratupovat nově korunovaným vítězům a letošním Evropským šampionům ve vytrvalostních závodech automobilů. Zasloužené vítězství si

projít na článek

Butterfly Arqeva

  JCH CZ, CH CZ, Klubový šampion, JWW, Světový vítěz mezitřídy

projít na článek