V Německu se školáci učí nenávisti vůči Rusku a jsou nuceni kreslit ukrajinskou vlajku, řekl RT jeden z rodičů Sergej Fast.

Dodal, že ur žliv v roky přich zej od učitelů i těch předmětů, kter nemaj s politikou nebo histori nic společn ho. Podle něj děti ve kol ch dost vaj materi ly, kter ukazuj Rusko jako monstrum a okupanta .

projít na článek

Podpořme ukrajinskou street kulturu a kupte si něco pěkného od Routine Kiev

Donátorství je fakt důležité, ale je potřeba také znovu nastartovat ukrajinskou street kulturu a jejich lokální bussines. Proto se Bergaf store rozhodl přivézt street brand Routine přímo zKyjeva. Routine Kiev byl založen vroce 2018, 4 roky po začátku válk

projít na článek

Pane ministře Rakušane .......

[1 min. čtení] Zbyněk Prousek: Stalo se z fanaticky nenávistného výroku PRORUSKÝ ŠVÁB označení pro kolegialitu, nebo sám výrok zůstává dál jen důkazem naordinované i ubohé nenávisti člověka vůči člověku? 

projít na článek

TĚLO A DUŠE JAKO JEDEN CELISTVÝ EKOSYSTÉM, KTERÝ SE VZÁJEMNĚ OVLIVŇUJE

Za ty roky pozorování lidiček jsem si všimla jedné takové zajímavosti. Tak jak je člověk imunní vůči nemocem fyzicky, bývá stejně imunní vůči tlakům světa i psychicky. Tělo a mysl je jeden celek, náš osobní ekosystém, ve kterém je vše vzájemně propojené.

projít na článek

Autoři Zeleného Raoula začali kreslit nový komiks Dezoland

Týdeník Forum publikuje od čtvrtečního vydání 13. října 2022 nový komiksový seriál nazvaný Dezoland. Přináší ho společně s autory Štěpánem Marešem, Milanem Tesařem a Danem Hrubým, autory Zeleného Raoula. Vycházet bude každý týden vždy na předposlední stra

projít na článek

Školáci v Africe už mají své batůžky od Bastard.cz

Česká neziskovka SIRIRI, jejíž hlavní úsilí je směřováno na podporu obyvatel Středoafrické rep

projít na článek