V pátek 15.10. v Brně na Leitnerce

Zvu všechny příznivce z Brna i okolí do klubu  Leitnerka  na celovečerní koncert! Doprovodí mě skvělý kytarista  Josef Štěpánek , budeme hrát mnohé písně z alba Nezvěstní i mnohé starší. Začínáme v  19:30  a těšíme na Vás.

projít na článek

AKCE v BRNĚ: Bosý víkend s Davidem (pátek 17.7. - sobota 18.7), firewalking, bosý výlet na hrad Veveří, glasswalking...

BOSÝ VÍKEND V BRNĚ Těšte se na chůzi po žhavém uhlí, střepech, bosý výlet na hrad a kolem přehrady, koupání, možná i jízdu parníkem a večerní pařbu. DEN PRVNÍ: PÁTEK 17.7. - FIREWALKING SRAZ: ve 20.00 v Ostopovicích (na rohu

projít na článek

Opět změna! - v pátek 4.2. v Brně v Kafaře spolu a napůl s Martinou Trchovou

POZOR, opět změna termínu  - V pátek  4.2.  si s  Martinou Trchovou , skvělou písničkářkou a výtvarnicí, dáme společný večírek. Koncert se koná v Brně - Obřanech, v prostorách bývalé fary, která nově nese jméno  Kafara  a najdete ji na adrese Fryčajova 78

projít na článek

Ohlédnutí za MSV 2023 v Brně

Shrnutí a dojmy z naší účasti na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně si můžete přečíst zde

projít na článek

Mezinárodní výstavě nožů v Brně

Navštivte náš stánek na Mezinárodní výstavě nožů v Brně, 16/3/2019. Bližší informace zde: http://www.knives.cz/vystavy#brno-super-2019 The post Mezinárodní výstavě nožů v Brně appeared first on Piskač a syn a.s..

projít na článek

Ve středu 11.4. v Brně

Ve středu 11.4. se po dlouhé době objevím v Brně, tentokrát v  suterénu  bistra Andini , které najdete na adrese Pekárenská 12 (zastávka tramvaje Grohova). Večírek s hudebními výlety do Sudet a dál začíná v 19:00. Těším(e) se na Vás!

projít na článek