V pátek 20.8. na festivalu TRUTNOOF BRNOON (tedy v Brně :-)

V pátek 20.8. si nás můžete poslechnout na festivalu  Trutnoof Brnoon , který se koná v Brně - Pisárkách. Hrajeme od 21:00.

projít na článek

Rekordní víkend na Olympijském festivalu v Brně

Návštěvnost Olympijských festivalů v Brně a Ostravě se o víkendu přehoupla přes 100 000 návštěvníků. Jen v sobotu dorazilo na Výstaviště Brno 23 165 lidí. Bronzová česká neděle (díky medaili rychlobruslařky Karolíny Erbanové) opět přenesla skvělou olympij

projít na článek

V pátek 16.8. na festivalu v Trutnově

V pátek 16.8. hrajeme ve 20:15 v plném počtu v Trutnově na Open Air Festivalu .  Ten den zde vystoupí v 15:00 také Petr Linhart & 29 Saiten . Těšíme se na Vás!

projít na článek

V pátek 23.6. na hradě Pecka

21. ročník benefičního festivalu hudby a divadla na hradě Pecka letos uvádí i naše maličkosti. Hrajeme v pátek 23.6. od 19:30, program je pestrý a bohatý, dvoudenní. Stránky festivalu  jsou zde .

projít na článek

Festival vědy 2018

Archeologický ústav v Brně se i letos představí na Festivalu vědy v Brně. Festival vědy představí jak odborné, tak populárně-vědecké instituce působící ve městě Brně. Cílem přitom není poučovat, nýbrž inspirovat a názorně předvést, že věda je tu proto,

projít na článek

V pátek 17.6. v Bojkovicích na Mišmaš party

Na slovutném festivalu  Mišmaš party , který se každoročně koná v prostorách víceméně opuštěného statku Ústsko nad Bojkovicemi, v pátek zahrají také Majerovky. Naší scénou je Maštal, hrajeme od 22:00.

projít na článek