V Prachaticích se koná svátek Xterry

V sobotu 9. srpna budou Prachatice patřit terénnímu triatlonu. Na závod Xterra, který spadá do Světového, Evropského i Českého poháru, se chystají elitní triatlonisté z celého světa. A prohnat se je chystá i trojnásobný olympijský medailista v běhu na lyžích Lukáš Bauer.

projít na článek

Světová elita Xterry se sešla v Prachaticích

Nejprestižnější tuzemský závod v terénním triatlonu s názvem AMEDIPRO XTERRA Czech se v sobotu 9. srpna uskutečnil v jihočeských Prachaticích a měl statut Českého, ale také Evropského a Světového poháru Xterra. Startovní listina překypovala zvučnými jmény

projít na článek

Ondřej Teplý bere na Kieler Woche stříbro

Tradiční jachtařský svátek v německém Kielu se letos konal již po 125. a české barvy na něm byly vidět! Kieler Woche je 14denní svátek v severoněmeckém Kielu. Kromě jachtařské regaty v mnoha třídách včetně těch olympijských se zde koná setkání obrovských

projít na článek

Státní svátek otevírací doba

Vážení zákazníci, dne 28.10. ve státní svátek je na všech prodejnách Trefa otevřeno jako v sobotu.

projít na článek

Dominik Sokola překonal v oštěpu na Velké ceně Olomouce poprvé 70m

Tradičně na druhý květnový státní svátek se v Olomouci koná Velká cena, tentokráte 48. ročník. Letos se na ni vypravila velmi početná výprava atletů a atletek našeho atletického klubu, svěřencI trenérů Oty Šedého a Vojtěcha Březky.

projít na článek

SVÁTEK SLABIKÁŘE

Poslední podzimní větřík k nám přivál, jako každý rok, Svátek Slabikáře. Děti ze všech prvních tříd předvedly rodičům, jak šikovní čtenáři z nich rostou.

projít na článek