V Račicích se třesou na triatlonovou smetánku

V neděli 21. června se v Račicích koná jeden z vrcholů domácí triatlonové sezony. Mistrovství republiky na olympijských tratích. Vzhledem k tomu, že se jedná o národní šampionát, připravili pořadatelé oproti loňsku několik změn.

projít na článek

Přišel, viděl, zvítězil. Ospalý si v Račicích spravil chuť

Filip Ospalý ovládl závod Českého poháru v olympijském triatlonu, který se konal ve veslařském kanálu v Račicích. Původně to měl být jeho jediný letošní závod na české půdě, nyní je ale ve hře varianta, že se ostřílený bojovník doma představí ještě jednou

projít na článek

Veslařský kanál v Račicích bude v zajetí triatlonistů

V neděli 15. června bude veslařský kanál v Račicích patřit triatlonistům. Koná se tam třetí díl Českého poháru v olympijském triatlonu.Bojovat se bude na olympijských tratích 1,5 kilometru plavání, 40 kilometrů na kole a 10 kilometrů běhu.

projít na článek

Jaromír Horák povede dále Českou triatlonovou asociaci

Jaromír Horák povede po dvouletém šéfování i v dalším čtyřletém období Českou triatlonovou asociaci (ČTA). Má jasnou vizi ohledně jejího fungování v oblasti práce s mládeží i se špičkou „triatlonového ledovce", kterou představuje reprezentace. Po zvolení

projít na článek

Ospalý versus Vabroušek

V neděli 16. června pokračuje v Račicích svým třetím dílem Český pohár v olympijském triatlonu a závod je také Akademickým mistrovstvím České republiky. Koná se na tratích 1,5 kilometru plavání, 40 kilometrů na kole a 10 kilometrů běhu.

projít na článek

Veslařská sezona v Brně vyvrcholí víkendovou regatou juniorů

Téměř šest stovek mladých veslařů z šesti zemí se zúčastní víkendové mezinárodní regaty juniorů na Brněnské přehradě. Pro mladé české veslaře bude tento závod prověrkou před mistrovstvím Evropy, které se uskuteční o týden později v Račicích.

projít na článek