Přišel, viděl, zvítězil. Ospalý si v Račicích spravil chuť

Filip Ospalý ovládl závod Českého poháru v olympijském triatlonu, který se konal ve veslařském kanálu v Račicích. Původně to měl být jeho jediný letošní závod na české půdě, nyní je ale ve hře varianta, že se ostřílený bojovník doma představí ještě jednou. Nejen to prozradil v rozhovoru.

projít na článek

Ospalý je podesáté mistrem republiky v olympijském triatlonu

Filip Ospalý se stal podesáté mistrem České republiky v olympijském triatlonu. V Brně v závodě EKOL SUPERPRESTIGE, který byl zároveň posledním dílem Českého poháru, zvítězil před Janem Čelůstkou a Martinem Krňávkem. Českou šampionkou se stala Vendula Frin

projít na článek

Ospalý versus Vabroušek

V neděli 16. června pokračuje v Račicích svým třetím dílem Český pohár v olympijském triatlonu a závod je také Akademickým mistrovstvím České republiky. Koná se na tratích 1,5 kilometru plavání, 40 kilometrů na kole a 10 kilometrů běhu.

projít na článek

TÉO PŘIŠEL, VIDĚL A POKAŽDÉ ZVÍTĚZIL!

O víkendu zahájili jezdi Buggyra Academy Aliyyah Koloc a Téo Calvet závodem na francouzském okruhu Charade novou truckovou sezónu. Jak napovídá titulek, úvod předčil i hodně optimistická očekávání.

projít na článek

V Račicích se třesou na triatlonovou smetánku

V neděli 21. června se v Račicích koná jeden z vrcholů domácí triatlonové sezony. Mistrovství republiky na olympijských tratích. Vzhledem k tomu, že se jedná o národní šampionát, připravili pořadatelé oproti loňsku několik změn.

projít na článek

Elitní triatlet Ospalý odlétá na Kanárské ostrovy

Vynikající český triatlonista Filip Ospalý přesedlal z krátkého triatlonu na tratě polovičního Ironmana. V nejbližší době ho čeká přípravný kemp ve společnosti tréninkové skupiny Luboše Bílka, ve které je hvězda světového triatlonu Sebastian Kienle. I tam

projít na článek