V sobotu 17.9. hrajeme v Domažlicích na Kulturovaru

Domažlický Kulturovar je pestrý a pěkný festival, který probíhá už od pátku 16.9. v prostorách domažlického pivovaru. Majerovky v plné sestavě tam můžete potkat v sobotu 17.9. v 18.45 na velké scéně. Krom nás na festivalu v obou dnech zahrají také Už jsme doma, Ester Kočičková & Luboš Nohavica, Zdeněk Bína Acoustic Project, FruFru, Model Bazaar, Zrní, Martina Trchová Trio a Pepa Nos. Přesný program najdete na www.kulturovar.cz .

projít na článek

MBT na Valašském špalíčku v sobotu 27.6.

Na festivalu Valašský špalíček ve Valašském Meziříčí hrajeme v sobotu 27.6. od 15:00 padesátiminutový set na druhém nádvoří zámku Žerotínů. Pokud dorazíte dříve, pak vězte, že od 13:00 hraje pro změnu na prvním zámeckém nádvoří svůj sólo set  Petr Linhart

projít na článek

Všichni Majerovi muži v Balbínce v sobotu 12.9.

V sobotu 12.9. od 20.00 hrajeme celovečerní koncert v Balbínce ( Balbínova poetická hospůdka ), Balbínova 6, Praha 2). Alice ještě pečuje o miminko, takže se na Vás těší Všichni Majerovi muži !

projít na článek

V sobotu 11.6. na Lhoteckém předletí

  Bar u Emy  je ve Lhotce, Lhotka je poblíž Svinař a Zadní Třebaně, někde tam už začíná vládnout paní Kotys. Hrajeme hodinový set od cca 18:00. To bude pěkný výlet!

projít na článek

V sobotu 27.7. v Korycanech u Neratovic

V sobotu 27. července budeme hrát v Korycanech u Neratovic na Festiválku pod ořechem. Hrajeme od 20:00 , program festivalu začíná už ale v 15:30. Protože se však  termín festiválku bohužel nesešel s koncertním programem Hradišťanu, čekejte tentokráte ryze

projít na článek

Pozvánka do pražského Kaštanu - čtvrtek 24.2.

Ve čtvrtek 24. února uslyšíte Majerovky opět  v Praze - od 20:00 hrajeme v Kaštanu. Klub najdete na Bělohorské ulici čp. 150 a snadno k němu dojedete tramvají číslo 22 nebo 25. Hrajeme samozřejmě v plném počtu.  

projít na článek