Suroviny 5 vajec 4 kyselé okurky 1 červenou cibuli 4 lžičky hořčice Olivový olej Sůl Pepř Pažitka 2 lžíce jogurtu 6-8 lžic majonézy Postup Dáme si uvařit vejce, trvá to cca. 9-10 minut. Potom je ihned po uvaření schladíme ve studené vodě, aby se nám lépe loupali. Následně je vezmeme přes mřížku, jako brambory na bramborový salát, a dáme do mísy do které přidáme všechny ostatní ingredience. Všechno pořadně promícháme společně s majonézou a jogurtem, osolíme a opepříme. Ochutnáme, případně dosolíme, dopepříme a můžeme podávat. The post Vajíčková pomazánka appeared first on Mělnicko.
Při cestách do Norska se stravujeme různě. Na trajektech jsou restaurace či bistra a výběr nabízí nejrůznější saláty, uzené lososy, párky, burgery i sladké zákusky. Mimo trajekt jíme většinou u benzinek. Chlapi si vystačí s párkem v rohlíku nebo nějakým m
projít na článek