Valtr poskočil na čtvrté místo

12. 1. 2023: Už podruhé se posádky týmu Buggyra ZM Racing vrhly na Rally Dakar do maratonské etapy.

projít na článek

Z Kopřivnice si naši hasiči přivezli pěkné čtvrté místo

KOPŘIVNICE  - Někdo si možná řekne, že je to bramborová medaile, ale i čtvrté místo zaslouží poděkování Tylovjanů našim hasičům, kteří si  v letošním roce v požární soutěži vedou úspěšně.

projít na článek

Jaroslav Valtr v kamionech pátý, Martin Šoltys šestý, Pepa Macháček opět v cíli

15. 1. 2023: 45. ročník Rally Dakar je minulostí. Jaroslav Valtr dnes v závěrečné etapě sahal po svém premiérovém triumfu, ale penalizace ho nakonec posunula na třetí pozici.

projít na článek

Macík vyhrál předposlední etapu a poskočil na 2. místo celkově

14. 1. 2023: Pilot Martin Macík, navigátor František Tomášek a mechanik David Švanda z týmu MM Technology po skvělém výkonu vyhráli sobotní etapu Rallye Dakar a posunuli se na 2. celkové místo kategorie kamionů.

projít na článek

Starší žáci krůček od postupu

Starším žákům zbývají tři kola do konce soutěže a k prvnímu místu a zároveň postupu do přeboru jim chybí jediný bod. O ten se budou snažit již ve čtvrtek 25.5. v Kolovratech proti Újezdu nad Lesy. Podívejme se jak probíhali předchozí dvě utkání.

projít na článek

Máme nové (čtvrté) solárium Turbo Power Engine

Najdete nás jak jste zvyklí na Palackého náměstí kousek od Náplavky vedle Tančícího domu ve středu města Pro více dotazů nás můžete kontaktovat na telefonním čísle 777 686 667 The post Máme nové (čtvrté) solárium Turbo Power Engine appeared first on Sol

projít na článek