Vánoční Ježíškův turnaj pro rodiče s dětmi

S radostí Vás zveme na Vánoční Ježíškův turnaj, který se koná v tělocvičně Univerzity Pardubice, a to v pátek 15. prosince 2023 od 17:00 do 20:00. Tento turnaj je určen pro hráče a hráčky skupin minibadmintonu, školičky, přípravky a také skupiny junior hobby, a to jak z Pardubic, tak z Lázní Bohdaneč. Turnaj bude probíhat ve formátu čtyřher bez rozlišení pohlaví. Děti budou mít možnost hrát po boku svých rodičů, prarodičů, tetiček, strýců nebo přátel. Hlavním cílem je, aby mohl mít každý hráč partnera, se kterým si bude dobře rozumět a bude se bavit. Pokud nemáte nikoho, kdo by s Vámi mohl hrát, nebojte se, rádi Vám najdeme vhodného spoluhráče. Starší hráči ze skupiny junior hobby mohou (budou-li chtít) vytvořit také dvojice hráč + hráč. Zkrátka chceme, aby si zahráli všichni, kdo chtějí, a abychom si to mohli společně užít. Budeme se snažit, aby se utkali hráči podobné úrovně a věku. Z důvodu lepší organizace je nutné se předem přihlásit. Přihlásit se můžete v oddílovém systému EOS. Do poznámky v přihlášce (nebo do komentáře v diskusi), uveďte informaci o tom, kdo s Vámi bude hrát. Pokud si chcete zahrát a nemáte k sobě žádného spoluhráče, klidně napište jsem sám / jsem sama a my se postaráme, abyste měli s kým hrát. Přihlásit se můžete do středy 13. prosince 2023. Pokud byste snad měli s přihlášením potíže, dejte vědět – rádi Vám pomůžeme. Doufáme, že si společně užijeme krásný Vánoční Ježíškův turnaj. Tým TJ Sokol Polabiny Pardubice Článek Vánoční Ježíškův turnaj pro rodiče s dětmi se nejdříve objevil na TJ Polabiny.

projít na článek

Vánoční turnaj ve stolním tenise 2012

Vánoční turnaj se uskutečnil za účasti 29 hráčů a hráček.

projít na článek

Vánoční florbalový turnaj na 1.stupni

V čase předvánočním byl na naší škole uspořádán florbalový turnaj pro žáky prvního stupně. V kategorii chlapců mezi sebou soupeřilo pět týmů – druháci, třeťáci, čtvrťáci, páťáci a „mix“ tým složený z třeťáků a čtvrťáků. V napínavém turnaji se z vítězství

projít na článek

Vánoční turnaj 2021 byl rozlosován! Startujeme už v 7:30

Vánoční turnaj 2021 byl tuto sobotu rozlosován do skupin. Turnaj se opět podařilo plně obsadit, formát tedy bude takový, na který jste zvyklí. Ve dvou kategoriích (muži a amatéři) se utvořily dvě čtyřčlenné skupiny, kde se hraje tradičně "každý s každým".

projít na článek

Besídka

Vážení rodiče, srdečně Vás zveme na vánoční besídku, která se uskuteční dne 15.12.2023 v 15 hod. Součástí besídky bude tvoření pro rodiče a děti.

projít na článek

Tábory 2021

Léto 2021 se blíží a já se těším na všechny děti na letošních táborech. Už teď přemýšlím co všechno spolu prožijeme. 12. 16. 7. 2021 Kouzelný příměstský tábor ve Fulneku děti od 5-12 let 19. 22. 7. 2021 Pobytový popletený pohádkový tábor pro (pra)rodi

projít na článek