Vánoční nadílka piv

Vánoční nabídka piv Břevnovské abbey 17 % sudy + láhve (sklo sekt 0,75l) Tento Vánoční speciál spadá do kategorie silných belgických piv, která byla původně dominantou tamních klášterních pivovarů. Pivo má výraznou plnost, nižší hořkost a znatelné ovocné a kořeněné tóny ve vůni a v chuti doplněné o oříškovou linku. Pivo je vhodné ke grilovanému nebo dušenému masu či mléčné čokoládě. Adventní vanilkové 11 % sudy + láhve (PET 1l) Vůně vanilky k Vánocům tak trochu patří. Díky menšímu množství praženého sladu má pivo lehce načervenalou barvu. Následně pivo zrálo spolu s vanilkovými lusky. Díky nim a delší době ležení je v pivu cítit výraznější vůně vanilky a dřeva. Věřte nebo ne, toto pivo bychom doporučili k vánočnímu cukroví. Red IPA 15 od Ježíška % láhve 0,75 l s Vánoční „Ježíškovskou“ etiketou Krásně do červena zbarvená, voňavá a příjemně pitelná. Přesně takováto je Vánoční RED IPA 15 %. Použili jsme tři druhy slady, z nichž ten hlavní byl RED X. Ten pivu dodává nejen červenou, karmínovou barvu, ale zároveň velmi specifickou plnost a ovocnější aroma. Pivo jsme za studena nachmelili novozélandským chmelem Nelson Sauvin a německým chmelem Monroe. Tyto chmely se ve vůni projeví tóny po ovoci, hlavně rybíz, bílé hrozny, angrešt a ostružina. Skořice 11 % pouze sudy v hospodách Druhým symbolickým kořením Vánoc je skořice. Skořicová kůra, na které pivo zrálo, dodá pivu typické skořicové aroma, příjemnou oříškovou chuť. Jedná se o spodně kvašený ležák, uvařen na dva rmuty s příjemným sladovým tělem a lehce kořenitou hořkostí Balíček ve spojení s Polabskými uzeninami Protože nejen pivem je člověk živ, spojili jsme se letos s firmou Polabské uzeniny, abychom dali dohromady balíček, ve kterém najdete něco na zub i na žízeň. Kombinace cibulové paštiky, vepřovky nebo směsi na topinky s naším pivem může být lákavá jako chuťové intermezzo mezi pojídáním sladkého cukroví. Celou naší nabídku piv najdete na našem eshopu: http://e-shop.brevnovskypivovar.cz/ Článek Vánoční nadílka piv se nejdříve objevil na Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha.

projít na článek

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA PRAVIDLA SOUTĚŽE

The post MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA PRAVIDLA SOUTĚŽE appeared first on Radegast.

projít na článek

Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat?

Bez stromku a vánoční hvězdy by nebyly Vánoce úplné. Víte, jak se o vánoční hvězdu starat a jak vánoční hvězdu zalévat, aby zdobila domácnost nejen na Vánoce? The post Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

Vánoční péče Biologique Recherche – protože krása je nejlepší dárek! Blíží se vánoční svátky, a my máme pro Vás dokonalý recept na štěstí a krásu! Představujeme Vám naše exkluzivní kosmetické Více The post Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

projít na článek

Dětská vánoční slavnost

O Šťědrém večeru se konala Dětská vánoční slavnost - je to vánoční bohoslužba při které slouží hlavně děti svými písněmi, básněmi a rozmluvami.

projít na článek

Vánoční přání

Krásné Vánoční svátky a hodně štěstí v novém roce přeje za tým postele Velda Tomáš Holeček 2016 The post Vánoční přání first appeared on VELDA.

projít na článek