Vánoční pozdrav z onlinu

Přichází období Vánoc, a proto nastal čas vám popřát klidné prožití svátků vánočních. Kromě přání jsem si ale pro vás nachystal, jako již tradičně závěrem roku, souhrn toho nejlepšího z blogu. Sám jsem byl zvědavý, které články vás letos zaujaly nejvíc. Pojďme se tedy podívat.

projít na článek

Vánoční trendy roku 2022. Jakou výzdobu zvolíte vy?

K období adventu neodmyslitelně patří radostná atmosféra příprav na vánoční svátky. S tím jde ruku v ruce výzdoba v podobě vánočních dekorací, ozdob či betlémů, ale i hřejivé světlo svíček a vánoční vůně. V jakém duchu se nese design letošních Vánoc? Přin

projít na článek

Letošní novinky ze světa onlinu jedou!

Nedalo mi to a musel jsem pro vás sepsat několik novinek, se kterými se každý online specialista tento rok potkal. A jelikož se jedná o zajímavá zlepšení, je více než užitečné některá z nich zmínit.

projít na článek

Chystáme pro vás vánoční účesy

dětský účes vánoční dětský účes vánoční vánoční účes

projít na článek

Dostaňte se na kobylku svojí cílové skupině

Určení cílové skupiny je jedním ze základních předpokladů pro úspěšné oslovení vašich zákazníků. Tato parketa je pro mě jakožto marketingového specialisty základ, ale i já se kolikrát v tomto ohledu obracím na další odborníky z onlinu.

projít na článek

Jak na netradiční vánoční stromek

Jaký vánoční stromek budete letos mít? Neexistuje nic jiného než klasika, nebo jste otevřeni méně konvenčním pojetím? Má to i praktickou stránku. V malých bytech vám vánoční stromek vytvořený na stěně ponechá více volného prostoru, před čtyřnohými nenecha

projít na článek