VÁNOČNÍ SBÍRKA PRO CHOMUTOVSKÝ KLOKÁNEK

Milí přátelé,  obracím se na vás s prosbou o pomoc při realizaci vánoční sbírky pro náš chomutovský Klokánek. Aktuálně zde mají 14 dětí ve věku 2-15 let a po dohodě s paní ředitelkou zde uvádím věci, které by jim nyní moc moc pomohly: · Jakákoliv DROGÉRIE · LEGO nebo STOLNÍ DESKOVÉ HRY · DĚTSKÉ KNIHY, VERNEOVKY nebo MAYOVKY · ŠKOLNÍ AKTOVKY nebo ŠKOLNÍ POMŮCKY · Případně můžete přispět přímo finanční částkou na transparentní účet: 2001674559/2010 (Fio Banka)

projít na článek

Sbírka pro Barborku Č.

Od 2.1.2020 byla na naší klinice hospitalizována Barborka s popáleninovým úrazem, který utrpěla při požáru bytu v azylovém domě. Byt vyhořel. Číst celé The post Sbírka pro Barborku Č. appeared first on Bolíto.

projít na článek

Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat?

Bez stromku a vánoční hvězdy by nebyly Vánoce úplné. Víte, jak se o vánoční hvězdu starat a jak vánoční hvězdu zalévat, aby zdobila domácnost nejen na Vánoce? The post Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Obrana Chomutova v roce 1938

Publikace popisuje vývoj a výstavbu opevnění v okolí Chomutova, chomutovský Pěší pluk 46, který zde sídlil od vzniku republiky až do jejího zániku a také přípravy k obraně republiky v roce 1938.

projít na článek

Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

Vánoční péče Biologique Recherche – protože krása je nejlepší dárek! Blíží se vánoční svátky, a my máme pro Vás dokonalý recept na štěstí a krásu! Představujeme Vám naše exkluzivní kosmetické Více The post Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

projít na článek

Dětská vánoční slavnost

O Šťědrém večeru se konala Dětská vánoční slavnost - je to vánoční bohoslužba při které slouží hlavně děti svými písněmi, básněmi a rozmluvami.

projít na článek