Varný blok do Hotelu Heritage v Hallstatt

První varný blok Alby, který se na místo své instalace projel lodí! Doprava masivního kuchyňského sporáku historickými ulicemi malebného Hallstattu totiž nebyla jinak možná. Na míru vyrobený varný monoblok Alba MONO 2 je tvořen masivní pracovní deskou z 5mm potravinářské nerezové oceli, která hygienicky přechází do bočnic. Osazen je 5 výkonnými indukčními plotnami, které spolu s režonem Alba dokáží zachovat v rozměrově skromné ale plně vytížené hotelové kuchyni příjemnou tepelnou pohodu. Režon Alba je totiž vybaven recirkulaci teplého vzduchu a ten tak zbytečně nezvyšuje teplotu okolí a šetří drahou energii. Přesné umístění fritézy, grilovací desky a multifunkční pánve Berner zvolil rakouský projektant tak, aby přesně splňovaly nároky zákazníka na provoz. Spodní skříňky jsou potom v hygienickém provedení H1 bez viditelných spár. Masivní napouštěcí rameno KLARCO je vybaveno antidrip ventilem a stolový nástavec na masivních nohách kruhového průřezu je osazen vyjímatelnými nerezovými rošty velikostí vhodnými do myčky nádobí. Nerezové ovládací prvky váží každý 250 g a je přesně vysoustružen z více jak 600 g nerezu a dodávají celému bloku taktilní pocit kvality.

projít na článek

4. kongres Bulharského veterinárního svazu

V listopadu 2023 proběhl v hotelu International na Zlatých píscích nedaleko Varny 4. kongres Bulharského veterinárního svazu.

projít na článek

Prodej netříděných brambor vroce 2023

Společnost VSP Group, a.s. oznamuje, že v letošním roce 2023 se opět připravuje PRODEJ NETŘÍDĚNÝCH BRAMBOR v bramborárně Rozsíčka Nabízíme odrůdy: ADÉLA varný typ „B“ (žlutá) ANTONIE varný typ „A“ (žlutá) Prodej na váhu do vozíků nebo napytlovaných. TER

projít na článek

Art and heritage

Details of how Renishaw's Raman systems can be used for analysis of artwork.

projít na článek

Změna dopravy zhotelu

Vážení hosté, od dnešního dne je ulice Hrázní, která vede k Maximusu kolem přehrady, jednosměrná. Odjezd z hotelu je možný jen ulicí Rozdrojovická. Odjíždějte prosím z hotelu směrem na Rozdrojovice a Kníničky. Ulici Hrázní můžete využít pouze k příjezdu d

projít na článek

Autorizovaný prodejce firmy KB-BLOK SYSTÉM

Informace pro naše zákazníky : Dne 4.3.2011 získala naše firma certifikát "Autorizovaný prodejce stavebního sortimentu KB-BLOK SYSTÉM".

projít na článek