VAVŘINEC, CHALUPA SE ZAHRADOU 1408 m²

ERA Apalucha Vám exkluzivně nabízí k prodeji jednopodlažní chalupu s možností celoročního bydlení o dispozici 2+kk s navazující stodolou. Nemovitost tvoří obývací pokoj s kamny, průchozí kuchyňka a ložnice spojená s pokojem, suché WC a stodola navazující k domu na pozemku o celkové rozloze 1408 m². Obec Vavřinec se nachází 55 km od Prahy, nedaleko Sázavy, Uhlířských Janovic a Kostelce nad Černými lesy. Dům je zděný, z malé části podsklepený v klidném venkovském prostředí obklopený přírodou. Je plánována výstavba obecního vodovodu a kanalizace. Okna jsou dřevěná v dobrém stavu, podlahy jsou betonové. Vytápění domu zajištěno kamny na tuhá paliva v jednotlivých místnostech. Na zahradě je vlastní studna. Občanskou vybavenost zajišťují větší okolní obce, např. Zásmuky, Horní Kruty, Uhlířské Janovice, Kutná Hora, Sázava, Kostelec nad Černými lesy, Bečváry, Kouřim atd. Tato lokalita je doslova rájem pro milovníky historie a výletů. V okolí se nachází hrady Český Šternberk a Pirkštejn nebo zámky Kácov, Rataje nad Sázavou, Vlašim či Zruč nad Sázavou, v blízké Kutné Hoře pak na Vás čeká Chrám svaté Barbory a koupaliště.The post VAVŘINEC, CHALUPA SE ZAHRADOU 1408 m² first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardně a moderně zařízenýbyt 2kk s vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 78 m2 v prvním nadzemním podlaží s vlastní 85 m2 zahradou a garážovým stáním.

projít na článek

RADIM RD se zahradou

Rodinný dům je umístěn v intravilánu obce Radim u Kolína. Nemovitost má dispozici 3+1 a disponuje prostornou zahradou, dvorem, sklepem a přístavky. Stav je původní, ale udržovaný, s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Dům je napojen na dostupné

projít na článek

RD/chalupa 3+kk, zahrada Přemyslovice

*** PRODÁNO *** K rekreaci či k bydlení? Nedaleko města Prostějova (15 km) , na klidném místě dobře občansky vybavené obce Přemyslovice, nabízíme tuto nemovitost s charakterem a s akorátní zahradou. Dispozice: vstup/chodba menší pokoj/ložnice světnice s

projít na článek