Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářkaVe vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářkaČeský rozhlason 23. 5. 2022 at 07:30 on 23. 5. 2022 at 07:30 on 23. 5. 2022 at 07:30 Český rozhlas - Jídlo a gastronomie Během začátků covidové pandemie mnoho jednotlivců i podniků trochu pozměnilo svoje zaměření. Lalika Podulka se jako milovnice zmrzliny právě v tomhle období rozhodla, že bude nejlepší se zmrzlinářské výrobě začít věnovat naplno a překvapivě se jí to i přes začátky i v době, která gastru tak docela nepřála, povedlo. Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.Během začátků covidové pandemie mnoho jednotlivců i podniků trochu pozměnilo svoje zaměření. Lalika Podulka se jako milovnice zmrzliny právě v tomhle období rozhodla, že bude nejlepší se zmrzlinářské výrobě začít věnovat naplno a překvapivě se jí to i přes začátky i v době, která gastru tak docela nepřála, povedlo. Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.Během začátků covidové pandemie mnoho jednotlivců i podniků trochu pozměnilo svoje zaměření. Lalika Podulka se jako milovnice zmrzliny právě v tomhle období rozhodla, že bude nejlepší se zmrzlinářské výrobě začít věnovat naplno a překvapivě se jí to i přes začátky i v době, která gastru tak docela nepřála, povedlo.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomie Během začátků covidové pandemie mnoho jednotlivců i podniků trochu pozměnilo svoje zaměření. Lalika Podulka se jako milovnice zmrzliny právě v tomhle období rozhodla, že bude nejlepší se zmrzlinářské výrobě začít věnovat naplno a překvapivě se jí to i přes začátky i v době, která gastru tak docela nepřála, povedlo.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz. Článek Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka se nejdříve objevil na GASTROINOVACE.cz.
Petr Kouba, hledající ... Večer, když jsem si lehla, mnou najednou projelo obrovské světlo a cítila jsem, jak vědomí se dále rozšiřuje, bylo to velmi zvláštní. Trvalo to o velké intenzitě. Snažila jsem se udržet v tomto stavu dále, ale nebyla jsem scho
projít na článek„Snažil jsem se oevropskou obrodu islámu, ale kapituloval jsem,“ říká německý politolog Bassam Tibi. Původem Syřan, který léta přednášel na prestižních univerzitách vUSA, před časem...
projít na článekKatko, chtěla jsem ještě jednou poděkovat za seminář. Popravdě jsem nevěděla, co od toho čekat, což je možná dobře, měla jsem obavu, jaké to bude ve skupině, když nejsem úplně typ člověka, který se dělí o své osobní záležitosti s jinými, ale výsledek mne
projít na článekPro spolupráci s Láďou Pospíšilem jsem se rozhodla, protože jsem vnímala s jakou chutí a odhodláním chce na nových webových stránkách pracovat. Již cenová nabídka byla oproti jiných firem profesionálně vypracovaná. Myslím si, že jsem docela náročný zákazn
projít na článekJiří Vacek ... Nisargadatta také zná vědomí Já jsem jako naše božství, átman, Krista v nás. Nerozeznává však vědomí Já jsem absolutní a říká, že stupněm vědomí Já jsem musíme projít, ale neustrnout na něm a jít dál k nejvyšší Skutečnosti, kterou nepojm
projít na článek