Veganské raw tzatziki (raw food)

Rychlý recept na domácí veganské raw tzatziki. Vhodné osvěžující jídlo nejen pro vitariány. Raw food tzatziki jsou přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez cukru, bez sóji, bez éček a konzervantů. INGREDIENCE: hrst natural kešu ořechů, nesolených, nepražených (koupíte zde ») 1 velká salátová okurka čerstvá citronová šťáva (cca 1/2 polévkové lžíce) čajová lžička panenského olivového oleje (lze vynechat) čerstvý kopr nebo sušený (množství dle chuti, čerstvý kopr tzatziki krásně zabarví) 1-2...

projít na článek

Cibulkové krekry s mandlemi a slunečnicovými semínky (raw food)

Bezlepkový vitariánský recept na raw food cibulkové krekry s mandlemi, slunečnicovými semínky, pohankou a samozřejmě jarní cibulkou, když už jsem je nazvala „Cibulkové“. Zdravé bezlepkové krekry, na které si můžete namazat svá oblíbená másla či pomazánky,

projít na článek

Veganské zmrzliny

K létu beze sporu patří zmrzliny. Ledové osvěžení, které milují malí i velcí. Při přechodu na veganskou stravu se na první pohled může zdát, že zmrzlinám odzvonilo a budete se bez nich muset ... více Článek Veganské zmrzliny se nejdříve objevil na Vegman

projít na článek

Přechod na syrovou stravu neboli raw food v chladném podzimním období?

Přemýšlíte o tom, že byste se rádi stali vitariánem, stravujícím se syrovou stravou neboli raw food? Ale stále čekáte na ten správný čas? Nebo jen nevíte, jak přesně s raw food stravou začít? Hledáte nějaké tipy a rady, které by Vám dodali trochu odvahy k

projít na článek

Špenátovo-banánové smoothie s hruškou (raw food)

Recept na jednoduché veganské raw smoothie, které si můžete udělat i v zimě. Nejlepší je samozřejmě s čerstvým špenátem z vlastní zahrádky, ale jen málo z nás má k takovému špenátu přístup. V supermarketech i bioprodejnách můžete sehnat celoročně čerstvé

projít na článek

Z knihy: ČESKÁ RAW FOOD – TAJEMSTVÍ TĚCH NEJLEPŠÍCH

Na jaře 2015 jsem dostala nabídku se autorsky podílet na knize o české raw food alias syrové živé stravě, a to od nakladatelství IFP Publishing. Brala jsem to jako poctu a výzvu současně a rozhodla se nabídku přijmout a podělit se o část svého příběhu a n

projít na článek