Pro 6člennou posádku: 1,5-2 kg jehněčí nohy 100g ančoviček 1 palička česneku rozmarýn sůl, pepř citron Pokud budete péct jehně v lodní troubě, je výhodné si na tržišti nebo v masně rovnou říci o naporcování jehněčí nohy na menší kusy, aby se vešlo do trouby. My jsme jehně kupovali na aténské tržnici. Sledovat práci tamních řezníků je pastva pro oči všech milovníků masa a následně uvařené produkty zase pro chuťové buňky.Maso nasolíme, opepříme. Připravíme si ančovičky a oloupaný česnek, lehce rozdrcený plochou hranou nože. Ančovičky nakrájíme na čtvrtiny. Maso prošpikujeme česnekem a ančovičkami po celé ploše. Posypeme rozmarýnem a dáme do trouby. Doporučujeme délku pečení asi 3 hodiny, abychom dosáhli křupavé krustičky a zároveň dali možnost ančovičkám se v jehněčím krásně rozležet. Maso servírujeme s bramborami či zeleninou. Článek Velikonoční jehně s vůní moře se nejdříve objevil na Naplňujeme vaše jachtařské sny.
Velikonoce se kvapem blíží. Koukněte, čím si můžete zpestřit koledu: Antoš – Velikonoční poklad 14% – 0,75 l – 115 Kč Antoš – Vyšlehaná kraslice 14% – 0,75 l – 115 Kč Hanácký pivovar – Chmelař velikonoční 12% – 1 l – 99 Kč Klenot – Velikonoční zelené 12%
projít na článekPřed námi jsou velikonoční svátky a my vám přinášíme naši velikonoční otevírací dobu všech našich prodejen v Havířově, Třinci a Ostravě-Porubě.
31. 3. se naší kočičce Ummě narodila nádherná koťátka, úplná velikonoční nadílka! Máme velkou radost. Tatínkem je kocour Dante. Pro více informací nás kontaktujte: Soňa Striežencová: +420 724 307 971 [email protected] Příspěvek Velikonoční na
projít na článeksonda, jehně, ANTAHI, video sondování, imunoglobuliny
Velikonoce jsou již za dveřmi a my vám přinášíme naši velikonoční otevírací dobu všech našich prodejen jak v Havířově, Třinci tak i v Ostravě-Porubě.