Specialista na katamarany a Řecko - Altumare

Společnost Altumare je specialista na prodej a pronájem katamaranů. Jsme autorizovaný dealer katamaranů Lagoon a jachet Sanlorenzo

projít na web

Carpaccio z tuňáka

Pro 6člennou posádku: 600g čerstvého tuňáka jarní cibulka menš

projít na článek

Velikonoční jehně s vůní moře

Pro 6člennou posádku: 1,5-2 kg jehněčí nohy 100g ančoviček 1 pa

projít na článek

Největší světová výstava velkých lodí Cannes 2024

/*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;bo

projít na článek

Tzatziky

Pro 6člennou posádku: 500gr řeckého 10% jogurtu 1 velká okurka nebo 3 menší

projít na článek

Langusty na kubánský způsob

Pracovní postup: Čerstvé langusty nařežeme po článcích na kousky, které dáme do velkého hrnce. Rajčata i česnek si nakrájíme nahrubo a přidáme je do hrnce k langustám, které osolíme, zalijeme černým pivem a vaříme pod pokličkou 20-

projít na článek

Stifado

Pro 6člennou posádku: 400 gr kuřecího masa konzerva stříbrných cibulek konzer

projít na článek

Léto až do listopadu to je podzimní jachting v Řecku

Podzim bývá v Saronském zálivu v Řecku tradičně mírný a teplý a několik posledních let to potvrzuje. I letos je v polovině listopadu teplota moře pořád kolem 22 stupňů. Denní teploty šplhají k 25 stupňům a v noci se drží kolem 20. Letos překvapivě dlouho

projít na článek

Pražma

Pracovní postup: Pražma na pánvi s bramborami vařenými ve slané vodě Pražma bývá označována jako Sea Bream nebo doráda. Připravuje se na mnoho způsobů, grilování je nejběžnější, ale ne vždy je na lodi k dispozici gril. Připravit p

projít na článek

Interiérový design jachet

Na jachtě trávíme drahocenné chvíle s rodinou a přáteli a proč si tento  čas neužívat v prostředí, které nám vyhovuje stejně dobře, jako interiér našeho domova?Když si pozveme návštěvu domů, uvítáme ji v místě, které jsme sami, nebo s pomocí architektů a

projít na článek