Velikonoční nadílka s Jacobs

Nakupte výrobky Jacobs, Pickwick a Tassimo v min. hodnotě 149 Kč a vyhrajte roční zásobu kávy Jacobs! Soutěž platí v supermarketu Trefa Družba České Budějovice a Borovany až do 30.4.2018.

projít na článek

Velikonoční nadílka

Maso uzeniny Písek pro vás připravila nabídku uzeného masa. Akce trvá od 1.3.-31.3.2016 v Trefě Borovany a Nové Hrady.

projít na článek

Velikonoční soutěž s COOP

Zapojte se do Velikonoční soutěže v prodejnách Trefa. Za nákup nad 399 Kč získáte velikonoční vajíčko obsahující velikonoční nadílku. Vajíčko si můžete také koupit za 29,90 Kč, v tomto případě není nutno nakoupit za 399 Kč. Svou účtenku zaregistrujte a za

projít na článek

Mikulášská nadílka z Oregonu

Mikuláš přinesl do EveryDentu letošní čtvrtý a poslední kontejner z Oregonu a v něm 22 stomatologických souprav A-dec na zimní instalace. ZOBRAZIT SOUPRAVY A-DEC The post Mikulášská nadílka z Oregonu appeared first on EveryDent.

projít na článek

Nadílka od Ježíška (ŠD)

V posledním týdnu před Vánocemi se sešly děti ze družinky se svými vychovatelkami u stromečku v květinové hale. Zazpívaly si společně několik vánočních písní za doprovodu kytary, popřály si pohodové svátky Vánoc a pod stromečkem čekala na děti nadílka. ..

projít na článek

Velikonoce 2023 na Svatém Tomáši velikonoční menu

VELIKONOČNÍ MENU BUDEME PODÁVAT OD 6.4.2023 DO 10.4.2023 OSTERMENU 3 dcl Špenátová polévka 69,-Kč 3 dcl  Slepičí vývar sjarní zeleninou a babiččinými nudlemi   79,-Kč 100 g Vajíčkový salátek sjarní cibulkou a ředkvičkou   89,-Kč 130 g Velikonoční nádivka

projít na článek