Velká voda začala vířit Dakarem, Kolomý je v sevření ruské floti

Čeká nás ještě větší drama nebo už to stačí? Než Rally Dakar 2013 pozítří skončí, bude se Martin Kolomý, hvězda Bonver Dakar Projectu, pokoušet odolat mocnému ruskému týmu Kamaz. Po včerejší jedenácté etapě, která byla pro rozvodněné argentinské řeky ukončena předčasně, je s Tatrou třetí.

projít na článek

Kolomý stále drží druhé místo. Už jen těsně.

Desátá ze čtrnácti etap Rally Dakar přinesla další řež na špici kamionů. Posádky a motorkář David Pabiška z Bonver Dakar Projectu bojují dál, nejlepší ze soupisky, Martin Kolomý, si s Tatrou udržel druhou příčku. V sevření dvou Rusů s ruskými Kamazy je al

projít na článek

Je tu finále Dakaru, Kolomý je pátý, v těsném sevření soupeřů

Martinu Kolomému s Tatrou Bonver Dakar Projectu se včera nepodařilo zaútočit na průběžné stupně vítězů Rally Dakar 2013, naopak si pohoršil o jedno místo. Před dnešním finále, poslední etapou, je pátý. Dvacet minut za Gerardem De Rooyem (Iveco) a čtvrthod

projít na článek

Martin Prokop se loučil s Dakarem 2017

Martin Prokop se rozloučil s letošním Dakarem a chce se vrátit příští rok.

projít na článek

Téměř 3000 posedlých Dakarem!

...tak by se dalo nazvat víkendové setkání téměř třech tisíc posedlých Dakarem na Sedlčanské kotlině. Ta praskala ve švech pod náporem nadšených fanoušků, dakarských speciálů a celého týmu Big Shock! Racing.

projít na článek

Kolomý bojoval tak mocně, až utrhl řadící páku.

Rally Dakar je vždy velkým příběhem plným dramat a jedno z těch velice poutavých včera prožila jednička Bonver Dakar Projectu Martin Kolomý. V bitvě o stupně vítězů bojoval tak odhodlaně a divoce, až mu v ruce zůstala řadící páka!

projít na článek