Veterán automobil dárek

Veterán auto, dárky pro muže dárek na podstavě ze dřeva Veterán auto 18 cm je nasazen na trnu a je jednoduše sejmutelný a plně pojízdný. Certifikováno jako hračka. Ideální dárek k narozeninám pro řidiče.

projít na článek

Veterán osobní auto, dřevěné hračky

Krásný dřevěný model veterán vozu s dlouhou životnost rozměr 190 x 80 x80 mm vyroben z kvalitního tvrdého bukového dřeva Skvělý dárek pro sběratele veterán moto, vozů, automobilů na vánoce nebo k narozeninám. Autor a majitel fotografi

projít na článek

Dřevěné hračky, malé autíčko + veterán car

Veterán autíčka ze dřeva Autoveterán, hračka pro děti Krásný set autíček z bukového dřeva plně pojízdných budou perlou mezi plastovými hračkami v dětského pokojíku. Panoramatické dárkové balení vyzdvihne krásu dřevněných hraček. VĚNOVÁNÍ SE OBJEDNÁVÁ ex

projít na článek

Sociální automobil

Sponzorujeme pořízení sociálního automobilu pro dětskou léčebnu Vesnu v Janských Lázních Příspěvek Sociální automobil pochází z STAVIDLO s.r.o.

projít na článek

Dárek placatka na alkohol, skleněné placatky

Dárek skleněná placatka + 2x štamprle DÁREK první pomoc v dřevěné kazetě s možností vypálení věnování. Vtipný alko dárek první pomoc k narozeninám.

projít na článek

Dárek pro řidiče náklaďáku | nákladní vůz dárky

Dárek náklaďák, nákladní auto, vůz Dárek pro řidiče náklaďáku | nákladní vůz dárek parádní dárek pro řidiče Tatry a jiných nákladních vozidel. Možno objednat gravírování na nákladní auto pod ikonkou KOŠÍK.

projít na článek