Vhodné květiny na pohřeb

Smuteční květinové dary jsou jedním ze způsobů posledního rozloučení s blízkým člověkem nebo slouží jako vzpomínka na zesnulé. Zesnulého na jeho poslední cestě můžeme uctít kyticí nebo věncem. Záleží na tom, v jakém vztahu jsme s ním byli. Kytici lze poslat v předstihu anebo ji přinést rovnou na obřad a položit k rakvi.

projít na článek

Pohřeb

Arabské přísloví říká, že smrt je jediná spravedlnost. Přijde si pro každého bez ohledu na jeho postavení ve společnosti i množství peněz na kontě. Nikdo si nemůže být jistý, kdy přijde, ale všichni víme, že přijde. Každý člověk se na smrt připravuje jina

projít na článek

Smuteční řeč na pohřeb

Smuteční řeč je velmi složitým slohovým útvarem, protože řečník v něm musí vyjádřit pocity pozůstalých. Tento článek může sloužit jako takový vzor, jak je možné napsat smuteční projev.

projít na článek

Killfie, poslední foto před smrtí: Turistický průvodce, kde se nefotit. Vypusťte foto s vlakem a na útesu

Všichni jednou umřeme, ale proč tomu jít hloupě naproti. Ono to svádí. Z té skály bude boží fotka. Selfíčko se žralokem, to bude lajků. Frajeřinky, ale kolik z těch lidí, co vám dali srdíčko, nakonec dorazí na pohřeb?

projít na článek

Jak nezabít pokojovky: Pozor na začátečnické chyby! Zapomeňte na příliš lásky a zkuste mobilní aplikaci

Také byste chtěla, aby se to u vás doma zelenalo, ale moc dobře si pamatujete, že jste zahubila i kaktus? Květiny k vám chodí zemřít a označení ”nenáročná pokojovka pro každého” jste už několikrát vyvrátila jako nepravdu? Měla jsem to úplně stejně.

projít na článek

Nejlepší rozvoz květin 2023. Čerstvé květiny bez starostí

Chtěli byte darovat květinu někomu, kdo se právě nachází daleko od vás nebo ji někomu zakoupit anonymně? Nestíháte zajít do klasického květinářství? Zjednodušte si život a vychutnejte si jedinečný výběr rozvozem květin online. My jsme jako TOP službu v na

projít na článek