Tartare di tonno 255 Kč Tuňákový tatarák s avokádem, mangem, šalotkou, rajčaty, petrželkou a koriandrovým dresinkem Involtini di gamberi al prosciutto 265 Kč Grilované krevety v parmské šunce s čerstvým salátem, fíky a citrusovou majonézou Cozze alla marinara 355 Kč Italské slávky na bílém víně s česnekem, rajčaty, petrželkou a opečenou bruschettou Filetto di orata 465 Kč Filet z pražmy královské se středomořskou zeleninou, rukolovým salátkem a pomerančovou redukcí Cacciucco alla livornose 455 Kč Tradiční rybí pokrm s mušlemi, kalamáry, krevetami, kouskem mořské ryby, rajčatovo-česneková omáčka, petrželka a opečená bruschetta Přijďte ochutnat, těšíme se na Vás.Rezervace: + 420 244 462 100
KANČÍ SPECIALITY 22. - 23. listopadu 2014 Pečená kančí kýta na šípkové omáčce, domácí karlovarský knedlík Steak z kančího hřbetu marinovaný v jalovci a bylinkách, podávaný se smetanovými hříbky a jemným bramborovým pyré Pikantní guláš z divočáka, dom
projít na článekSLEZSKÉ SPECIALITY již tento víkend u nás v hostinci. Srdečně Vás zveme!
projít na článekTerasu mámev plném provozu. Přijďte si vychutnat obědové nebo víkendové menu do krásného prostředí s výhledem do přírody. Za nepříznivého počasí můžete využít nově zastřešenou část z masivního dřeva. V pracovní dny si u nás můžete vybrat z minimálně pě
projít na článekDo konce února si u nás můžete pochutnat na zabijačkových specialitách jako je škvarková pomazánka, domácí huspenina, zabijačkový guláš, opečená jitrnice a jelítko a masopustní vdolky The post Zabijačkové speciality U Sedlerů appeared first on Plzeňská re
projít na článek