Víkendové speciality

Tartare di tonno 255 Kč Tuňákový tatarák s avokádem, mangem, šalotkou, rajčaty, petrželkou a koriandrovým dresinkem Involtini di gamberi al prosciutto 265 Kč Grilované krevety v parmské šunce s čerstvým salátem, fíky a citrusovou majonézou Cozze alla marinara 355 Kč Italské slávky na bílém víně s česnekem, rajčaty, petrželkou a opečenou bruschettou Filetto di orata 465 Kč Filet z pražmy královské se středomořskou zeleninou, rukolovým salátkem a pomerančovou redukcí Cacciucco alla livornose 455 Kč Tradiční rybí pokrm s mušlemi, kalamáry, krevetami, kouskem mořské ryby, rajčatovo-česneková omáčka, petrželka a opečená bruschetta Přijďte ochutnat, těšíme se na Vás.Rezervace: + 420 244 462 100

projít na článek

KANČÍ SPECIALITY

KANČÍ SPECIALITY 22. - 23. listopadu 2014 Pečená kančí kýta na šípkové omáčce, domácí karlovarský knedlík Steak z kančího hřbetu marinovaný v jalovci a bylinkách, podávaný se smetanovými hříbky a jemným bramborovým pyré Pikantní guláš z divočáka, dom

projít na článek

SLEZSKÉ SPECIALITY 20. - 21. prosince

SLEZSKÉ SPECIALITY již tento víkend u nás v hostinci. Srdečně Vás zveme!

projít na článek

Husí speciality

The post Husí speciality appeared first on Restaurace Litovel.

projít na článek

Naše speciality na letní terase!

Terasu mámev plném provozu. Přijďte si vychutnat obědové nebo víkendové menu do krásného prostředí s výhledem do přírody. Za nepříznivého počasí můžete využít nově zastřešenou část z masivního dřeva. V pracovní dny si u nás můžete vybrat z minimálně pě

projít na článek

Zabijačkové speciality U Sedlerů

Do konce února si u nás můžete pochutnat na zabijačkových specialitách jako je škvarková pomazánka, domácí huspenina, zabijačkový guláš, opečená jitrnice a jelítko a masopustní vdolky The post Zabijačkové speciality U Sedlerů appeared first on Plzeňská re

projít na článek