VÍKENDOVÉ SPECIALITY (30.6.-2.7.)

Buongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (30.6. 2.7.2023) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Růžová chobotnice s tartarem z červené řepy a koriandru, sepiový gel, kaviár, ciabatta 245,- Secondi / hlavní chod: Grilovaná treska se slaninovou pěnou, cibulkou a hráškem 335,- Dolce / dezert: Jasmínová rýže verrine, kokos, mango, vanilková zmrzlina 135,- Buon appetito! Těšíme se na vás! Růžová chobotnice s tartarem z červené řepy a koriandru, sepiový gel, kaviár, ciabatta Grilovaná treska se slaninovou pěnou, cibulkou a hráškem Jasmínová rýže verrine, kokos, mango, vanilková zmrzlina The post VÍKENDOVÉ SPECIALITY (30.6.-2.7.) first appeared on La Brusla.

projít na článek

VÍKENDOVÉ SPECIALITY (7.7.-9.7.)

Buongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (30.6. 2.7.2023) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Kac

projít na článek

VÍKENDOVÉ SPECIALITY (21.7.-23.7.)

Buongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (21.7. 23.7.) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Tartar

projít na článek

VÍKENDOVÉ SPECIALITY (29.7.-30.7.)

Buongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (29.7. 30.7.) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: TILAPI

projít na článek

Velikonoce

Vážení klienti, na Velký pátek 7.4. a Velikonoční pondělí 10.4. máme zavřeno. V sobotu a neděli jsme pro Vás k dispozici v běžné víkendové ordinační době. The post Velikonoce appeared first on Veterinární ordinace MVDr. Tomáš Pelikán.

projít na článek

Studenti francouzštiny vařili africké speciality

Studenti Jazykového gymnázia Pavla Tigrida, kteří už třetím rokem studují francouzštinu, připravovali v rámci Dnů Frankofonie v Ostravě tradiční jídla africké kuchyně.

projít na článek