Buongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (30.6. 2.7.2023) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Růžová chobotnice s tartarem z červené řepy a koriandru, sepiový gel, kaviár, ciabatta 245,- Secondi / hlavní chod: Grilovaná treska se slaninovou pěnou, cibulkou a hráškem 335,- Dolce / dezert: Jasmínová rýže verrine, kokos, mango, vanilková zmrzlina 135,- Buon appetito! Těšíme se na vás! Růžová chobotnice s tartarem z červené řepy a koriandru, sepiový gel, kaviár, ciabatta Grilovaná treska se slaninovou pěnou, cibulkou a hráškem Jasmínová rýže verrine, kokos, mango, vanilková zmrzlina The post VÍKENDOVÉ SPECIALITY (30.6.-2.7.) first appeared on La Brusla.
Buongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (30.6. 2.7.2023) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Kac
projít na článekBuongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (21.7. 23.7.) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Tartar
projít na článekBuongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (29.7. 30.7.) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: TILAPI
projít na článekVážení klienti, na Velký pátek 7.4. a Velikonoční pondělí 10.4. máme zavřeno. V sobotu a neděli jsme pro Vás k dispozici v běžné víkendové ordinační době. The post Velikonoce appeared first on Veterinární ordinace MVDr. Tomáš Pelikán.
projít na článekStudenti Jazykového gymnázia Pavla Tigrida, kteří už třetím rokem studují francouzštinu, připravovali v rámci Dnů Frankofonie v Ostravě tradiční jídla africké kuchyně.
projít na článek