Buongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (30.6. 2.7.2023) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Kachní paštika s brusinkovým chutney a domácí ciabattou Secondi / hlavní chod: Tagliatelle s lanýžovou omáčkou a filírovaným Rib Eye steakem Insalata / salát: Rukolový salát s balsamico-smetanovým dresinkem a grilovaným kozím sýrem Dolce / dezert: Palačinkové ocásky se skořicí a jablečným sorbetem Buon appetito! Těšíme se na vás! The post VÍKENDOVÉ SPECIALITY (7.7.-9.7.) first appeared on La Brusla.
Buongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (30.6. 2.7.2023) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Růž
projít na článekBuongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (21.7. 23.7.) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: Tartar
projít na článekBuongiorno, milí přátelé! Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou perfetto novinku? Na tento víkend (29.7. 30.7.) jsme si pro vás připravili delizioso novinku v podobě těchto víkendových specialit! Antipasto / předkrm: TILAPI
projít na článekVážení klienti, na Velký pátek 7.4. a Velikonoční pondělí 10.4. máme zavřeno. V sobotu a neděli jsme pro Vás k dispozici v běžné víkendové ordinační době. The post Velikonoce appeared first on Veterinární ordinace MVDr. Tomáš Pelikán.
projít na článekStudenti Jazykového gymnázia Pavla Tigrida, kteří už třetím rokem studují francouzštinu, připravovali v rámci Dnů Frankofonie v Ostravě tradiční jídla africké kuchyně.
projít na článek