Vila Prospectus

Rodinná Prospectus se nachází v lokalitě Kodetka II na parcele s jedinečným výhledem na České Budějovice. Má charakter bungalovu o dispozici 4+kk s plochou střechou, zastavěnou plochou 225 m2 a užitnou plochou 183 m2. Ve vile se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní (56 m2), dále 3 pokoje umístěné v klidové části domu, každý o velikosti cca 14 m2, samostatná šatna 4,3 m2, pracovna 5 m2, samostatné WC 2 m2, samostatná dětská koupelna 3 m2, společná koupelna 8 m2, zádveří 7 m2, chodba 5,6 m2 a dvojgaráž 42 m2. Dispozici domu lze měnit a upravovat dle požadavků klienta (jednotlivé pokoje jsou rozděleny pouze příčkovým zdivem). Vila je vybudována na parcele o výměře 1050 m2. Budoucí majitel jistě ocení prostornou jihozápadní terasu s maximálním soukromím a výhledem na České Budějovice. Vila je vystavěna z cihlového zdiva HELUZ UNI 30 a zateplena EPS 180 mm. Okna, vstupní dveře i balkonové dveře jsou plastové v barvě antracit s izolačními trojskly. Vytápění je elektrické, nebo krbovými kamny na dřevo a dřevní štěpku. Třída energetické náročnosti budovy pro celkovou dodanou energii je B - velmi úsporná budova.

  • Web: Kodetka
  • Aktualizace: 1.8.2023
projít na článek

Vila Prospectus byla osazena okny

Vila Prospectus byla osazena plastovými okny (profil GEALAN S9000) v barvě antracit s izolačními trojskly. Nový GEALAN systém S 9000 je díky konstrukční hloubce, šesti profilovým komorám v rámu a křídle a třem kontinuálním těsnicím rovinám zárukou vynikaj

projít na článek

Vila Prospectus byla prodáná ještě před dokončením

Tak jak je obvyklé, o projekt byl projeven zájem již v době výstavby. O vilu projevilo zájem v ten samý čas dokonce několik zájemců. A tak, jako v životě, rozhodovala rychlost.

projít na článek

Stropní panely Spiroll Goldbeck

Dnes byly na Vilu Prospectus položeny předpjaté železobetonové stropy Spiroll Goldbeck, které jsou moderním řešením vodorovných nosných konstrukcí.

projít na článek

Jurkovičova vila v Brně

Třetí ročníky navštívily Jurkovičovu vilu v Brně. Dýchla na nás neopakovatelná atmosféra typické architektury Dušana Jurkoviče.

projít na článek

Partnerství v řízení cestovního ruchu

Napsání následujícího příspěvku si v lednu 2017 vyžádala redakce měsíčníku Moderní obec Partnerství v řízení cestovního ruchu O projektu Partnerství pro místní rozvoj, jehož nositelem je Mezinárodní institut marketingu, komunikace a podnikání (IIMCE), se

projít na článek