Vitamin D3 od GymBeam: Jasný favorit v poměru ceny a kvality?

Vitamín D3 je jednou ze základních složek suplementace. Jaký je ale Vitamin D3 od GymBeam, který stojí doslova pár korun? Dozvíte se v této recenzi.

projít na článek

GymBeam Yummies: Jaká jsou probiotika ve formě želé? [recenze]

Probiotika nemusí být jen v nudné formě kapslí! GymBeam Yummies jsou chutná probiotika ve formě želé. Jak ale fungují? A stojí za zkoušku? Dozvíte se v recenzi.

projít na článek

Minus Age Vitamin D3: Pořádná porce kvalitního déčka!

Hledáte kvalitní vitamín D3 a nevíte, jaký je kvalitní za dobrou cenu? Vyzkoušejte Vitamin D3 od Minus Age. Více se dozvíte v této recenzi na Svět Fitness.

projít na článek

Bílý cukr a proč se mu vyhýbat

Složky každé přirozené potraviny jsou ve vzájemném harmonickém poměru. Je to důležité pro trávení, protože složky se navzájem doplňují. Například na trávení pšeničného zrna jsou nepostradatelné otruby, protože vitamín B a vápník, které jsou jejich složkam

projít na článek

Listopadové kurzy pod útokem (Ámos 11/2019)

Léto je pomalu pryč, nové kurzy kvality jsou tu! Představujeme zcela nový kurz Metrologie v systému kvality II, těšte se na kurz Technik kvality, kurzy pro interní auditory a jiné oblíbené kurzy kvality. Zdroj

projít na článek

Brzdové bubny Motokov

Opět jsme doplnili zásoby bubnů značky Motokov za nejlepší ceny, na Tatry T815, Euro a Tatry Phoenix! Jedná se o bubny top kvality s dlouholetou tradicí. Tyto bubny jsou vyrobeny z materiálů nejvyšší kvality a jsou testovány pro bezpečnost a spolehlivost.

projít na článek