Vitariánský recept na raw cuketové špagety s rajčatovým pestem od paní Jany z projektu ZÁSADNĚ ZDRAVĚ. Živý recept na zdravé jídlo přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez laktózy, bez sóji, bez éček, konzervantů, umělých barviv a podobně. INGREDIENCE na 2 porce raw špaget 1 cuketa (co nejrovnější) INGREDIENCE na rajčatové pesto 2 větší rajčata 1 hrst sušených rajčat (namočených 4 hodiny ve vodě) 1 hrst natural kešu oříšků (namočených alespoň 4 hodiny ve vodě) 2 polévkové...
Recept na nevařené domácí raw cuketové špagety s rajčatovou a bazalkovou pastou (omáčkou) podle propagátorky živé stravy, paní Věry Talandové. Vitariánské špagety přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez vajíček, bez konzervantů apod. ING
projít na článekRecept na vydatné raw mrkvové špagety se žampionovou omáčkou. Nevařený vitariánský pokrm přirozeně bez lepku, bez mouky, bez cukru, bez laktózy a mléka, bez vajec, bez éček a chemických přísad. INGREDIENCE na 2 porce: Jedna velká mrkev nebo 2-3 menší m
projít na článekRecept na vitariánské veganské sushi podle propagátorů živé stravy, Růženy a Andrease Wegenerových. Příprava: 20 minut Kuchyňské vybavení: Výkonný mixér, nůž nebo kuchyňský robot Porce: 4 INGREDIENCE: 4-6 řas sushi nori Na rýži: ½ květáku ¾ hrnku na
projít na článekRaw recept na ovocné knedlíky z jablek, s jahodami a mangovo-banánovým krémem podle Kristiny. Vyzkoušejte knedlíky bez vaření, bez mouky, bez lepku, bez mléka a přidaného cukru. INGREDIENCE na 3 porce: Na knedlíky: 3 velká jablka 1 šálek jahod
projít na článekRecept na domácí vitariánské pohankovo-lněné bezlepkové sušenky/placky v duchu raw food. Přirozeně bez lepku, bez cukru, bez laktózy, bez sóji, bez éček, bez barviv, konzervantů a podobně. HLAVNÍ INGREDIENCE: Přes noc nebo na 12-24 hodin namočit do stud
projít na článek