Vitariánské cuketové špagety s rajčatovým pestem podle projektu ZÁSADNĚ ZDRAVĚ (raw food)

Vitariánský recept na raw cuketové špagety s rajčatovým pestem od paní Jany z projektu ZÁSADNĚ ZDRAVĚ. Živý recept na zdravé jídlo přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez laktózy, bez sóji, bez éček, konzervantů, umělých barviv a podobně. INGREDIENCE na 2 porce raw špaget 1 cuketa (co nejrovnější) INGREDIENCE na rajčatové pesto 2 větší rajčata 1 hrst sušených rajčat (namočených 4 hodiny ve vodě) 1 hrst natural kešu oříšků (namočených alespoň 4 hodiny ve vodě) 2 polévkové...

projít na článek

Vitariánské cuketové špagety s rajčatovou a bazalkovou pastou podle Věry Talandové (raw food)

Recept na nevařené domácí raw cuketové špagety s rajčatovou a bazalkovou pastou (omáčkou) podle propagátorky živé stravy, paní Věry Talandové. Vitariánské špagety přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez vajíček, bez konzervantů apod. ING

projít na článek

Vitariánské mrkvové špagety se žampionovou omáčkou (raw food)

Recept na vydatné raw mrkvové špagety se žampionovou omáčkou. Nevařený vitariánský pokrm přirozeně bez lepku, bez mouky, bez cukru, bez laktózy a mléka, bez vajec, bez éček a chemických přísad. INGREDIENCE na 2 porce: Jedna velká mrkev nebo 2-3 menší m

projít na článek

Vitariánské sushi podle Růženy Andrease (raw food)

Recept na vitariánské veganské sushi podle propagátorů živé stravy, Růženy a Andrease Wegenerových. Příprava: 20 minut Kuchyňské vybavení: Výkonný mixér, nůž nebo kuchyňský robot Porce: 4 INGREDIENCE: 4-6 řas sushi nori Na rýži: ½ květáku ¾ hrnku na

projít na článek

Nepečené vitariánské ovocné knedlíky podle Kristiny (raw food)

Raw recept na ovocné knedlíky z jablek, s jahodami a mangovo-banánovým krémem podle Kristiny. Vyzkoušejte knedlíky bez vaření, bez mouky, bez lepku, bez mléka a přidaného cukru. INGREDIENCE na 3 porce: Na knedlíky: 3 velká jablka 1 šálek jahod

projít na článek

Domácí bezlepkové pohankovo-lněné sušenky s kustovnicí a švestkami (raw food)

Recept na domácí vitariánské pohankovo-lněné bezlepkové sušenky/placky v duchu raw food. Přirozeně bez lepku, bez cukru, bez laktózy, bez sóji, bez éček, bez barviv, konzervantů a podobně. HLAVNÍ INGREDIENCE: Přes noc nebo na 12-24 hodin namočit do stud

projít na článek