Vitariánské sushi podle Růženy Andrease (raw food)

Recept na vitariánské veganské sushi podle propagátorů živé stravy, Růženy a Andrease Wegenerových. Příprava: 20 minut Kuchyňské vybavení: Výkonný mixér, nůž nebo kuchyňský robot Porce: 4 INGREDIENCE: 4-6 řas sushi nori Na rýži: ½ květáku ¾ hrnku natural kešu ořechů 2 lžíce čerstvé citronové šťávy 1 lžička raw agávového sirupu 1 lžíce panenského olivového oleje 1 lžička soli Na náplň: Okurka 1 avokádo Klíčky vojtěšky nebo řeřichy (mladé výhonky) 150 g špenátu ½ lžičky soli 1...

projít na článek

Jahodové smoothie podle Růženy Andrease (raw food)

Recept na jahodové smoothie podle propagátorů živé stravy, Růženy a Andrease Wegenerových. Lahodný koktejl bez přidaného cukru, bez mléka, bez konzervantů a umělých přísad. Trvání: 20 minut Kuchyňské nástroje: Výkonný mixér, nůž Porce: 2 INGREDIENCE:

projít na článek

Z knihy: 155 receptů Růženy Andrease - GURMÁNSKÁ ŽIVÁ STRAVA

Další novinkou v edici RAW FOOD nakladatelství IFP Publishing je očekávaná kniha gurmánských receptů živé stravy s názvem: „155 receptů Růženy & Andrease - GURMÁNSKÁ ŽIVÁ STRAVA“. Motto knihy: Jste to, co jíte, proto buďte plnohodnotní, nefalšov

projít na článek

Vitariánské cuketové špagety s rajčatovou a bazalkovou pastou podle Věry Talandové (raw food)

Recept na nevařené domácí raw cuketové špagety s rajčatovou a bazalkovou pastou (omáčkou) podle propagátorky živé stravy, paní Věry Talandové. Vitariánské špagety přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez vajíček, bez konzervantů apod. ING

projít na článek

Nepečené vitariánské ovocné knedlíky podle Kristiny (raw food)

Raw recept na ovocné knedlíky z jablek, s jahodami a mangovo-banánovým krémem podle Kristiny. Vyzkoušejte knedlíky bez vaření, bez mouky, bez lepku, bez mléka a přidaného cukru. INGREDIENCE na 3 porce: Na knedlíky: 3 velká jablka 1 šálek jahod

projít na článek

Domácí bezlepkové pohankovo-lněné sušenky s kustovnicí a švestkami (raw food)

Recept na domácí vitariánské pohankovo-lněné bezlepkové sušenky/placky v duchu raw food. Přirozeně bez lepku, bez cukru, bez laktózy, bez sóji, bez éček, bez barviv, konzervantů a podobně. HLAVNÍ INGREDIENCE: Přes noc nebo na 12-24 hodin namočit do stud

projít na článek