Víte, kde koupit kvalitní konzervované ovoce i zeleninu nejen pro restaurace?

Kvalitní restaurace i jiné gastro zařízení, které připravují pokrmy zákazníkům, se vždy snaží používat jen nejlepší suroviny, z nichž je radost připravovat lahodná jídla. Pokud patříte k těm, kterým na chuti, vůni i vzhledu potravin záleží, vsaďte na produkty značky BASSTA. Budete plně spokojeni a s vámi i vaši klienti. Chutná a prakticky balená konzervovaná zelenina Tam, kde [] The post Víte, kde koupit kvalitní konzervované ovoce i zeleninu nejen pro restaurace? appeared first on Mužský styl - on-line magazín pro muže.

projít na článek

10 důvodů proč si pěstovat vlastní ovoce a zeleninu bez chemie

Poznejte výhody pěstování vlastního ovoce a zeleniny v souladu s přírodou. The post 10 důvodů proč si pěstovat vlastní ovoce a zeleninu bez chemie appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Kvalitní přepravky na ovoce

Každý rok stojí zemědělce mnoho úsilí, aby byla zelenina a ovoce zdravá a bylo jí dostatek. Celý rok se o ní starají aby mohli jednou ročně sklidit své ovoce a zeleninu. Ovšem toto sklízení by mělo probíhat tak, aby se žádná s těchto plodin nepoškodila a

projít na článek

Čerstvá šťáva každý den

Nejjednodušším způsobem, jak mít denně zdravou šťávu, je pořídit si kvalitní odšťavňovač. Odšťavňovačů je na trhu spousta. Liší se od sebe výkonem, způsobem zpracování různého ovoce nebo zeleniny, oddělením dužniny od šťávy a možností výroby dalších produ

projít na článek

Pohodlné uskladnění ovoce

Správné skladování ovoce je půlka úspěchu a každý, kdo má ovocné stromy by měl vědět, jak ovoce a zeleninu skladovat. Ačkoliv se to nezdá, tak můžete ušetřit nejen čas, ale i práci během sklizně. Navíc, pokud budete skladovat ovoce správně, tak se vyhnete

projít na článek

Důležitá zelenina

Pokaždé, když jsem se snažila o to, abych měla kvalitní práci se skvělými pracovními podmínkami, kolikrát se mi také stalo, že jsem bohužel narazila. Protože se mi kolikrát také přihodilo, že mi zaměstnavatel řekl, že se vůbec nemám starat o to, kde a jak

projít na článek