Vítězové k CZECHMANovi...

V sobotu 4.6. se ve Starých Ždánicích u Pardubic konal další ročník největšího triatlonového závodu v České republice s názvem CZECHMAN. Početné startovní pole závodilo na halfironmanské vzdálenosti (1.9km plavání – 90 km cyklistika – 21 km běh). Z vítězství se radovali Slovák Karol Džalaj a Simona Křivánková.

projít na článek

FIA ETRC Zolder 2022: Čtyři vítězové, Lacko slaví s nimi

Hned čtyři vítězové našli cestu na nejvyšší stupínek při závodech FIA ETRC v belgickém Zolderu, kde i počasí hrálo svou neodmyslitelnou roli.

projít na článek

DAKAR 2016 - cesta za úspěchem

Vítězové a poražení, radost a smutek. Týmy jsou nyní na cestě domů a v příštích týdnech budou hodnotit, rekapitulovat, analyzovat...

projít na článek

Úspěchy v Logické olympiádě

Žáci 4. a 5. tříd se zúčastnili Logické olympiády, kterou pořádá Mensa ČR. Vítězové naší školy jsou: Radovan Zvěřina z 5. A, Tobiáš Tojnar z 4. A a Adéla Kadaníková z 5. B Všem moc gratulujeme.

projít na článek

Vítězové prestižních cen TRILOBIT vyhlášené v sobotu 22.1. 2022

Tisková zpráva: TZ_ Vyhlášení cen TRILOBIT_2022 Znělka Trilobitú: TRILOBIT 2022 znelka

projít na článek

Štěpánský badminton

Stává se tradicí, že badmintonisté místního sokola pořádají 26. 12. v sokolovně turnaj smíšených čtyřher v badmintonu. Letos se sešlo 30 hráčů, kteří byli rozlosováni do 15 dvojic. Herní systém byl stanoven tak, aby si všichni zahráli stejný počet zápasů.

projít na článek