Vlastenci, nechte při volbách ochutnat protistraně jejich medicínu!

[5 min. čtení] Ibrahim Zardos: Strategie jak ovlivnit výsledek presidentských voleb. Nasaďte do hlav sledovačů ČT a ČRoz vira rozkladu. Proti demagogiím se logikou bojovat nedá. Na straně vlastenců nutno nasadit demagogie vlastní.

projít na článek

Přijďte ochutnat Valentýnské menu!

Na speciální Valentýnské menu se můžou těšit všichni hosté, kteří k nám zavítají 14.2.2022 po sedmnácté hodině. Přijďte si užít večer a ochutnat speciality, které pro Vás naši kuchaři a barmani připravili. The post Přijďte ochutnat Valentýnské menu! appea

projít na článek

Kam zajít 28.října 2016?

Nevíte si rady, kam zajít v pátek 28. října oslavit náš největší státní svátek? Ve spolku Vlastenci.cz jsme pro vás připravili seznam zajímavých akcí, které se v ten den konají.

projít na článek

Konopí vyhrává ve volbách v USA

Čtyři státy hlasují pro legální marihuanu a ještě více! I když v současné době ještě není jasné, kdo bude v USA v příštích čtyřech letech zastávat prezidentský post a jak se tam dostane, od konce hlasování bylo jasné, kdo bude největším vítězem voleb 3.

projít na článek

Tradiční čínská medicína a nádorová onemocnění

Jak můžeme tradiční čínskou medicínu využít v době vysoké incidence nádorových onemocnění? Více prozrazuje MUDr. Ludmila Bendová ve videu.

projít na článek

Pomozte sdistribucí vlčích máčků

Především 11. listopadu se v Evropě i Česku tradičně připínají vlčí máčky na klopu na vzpomínku našich válečných hrdinů. Je o ně velký zájem, ale sehnat takový vlčí máček je pořád problém. Vlčí máčky dlouhodobě vyrábí a prodává Asociace nositelů legionář

projít na článek