Vojenský výcvik v hodinách tělesné výchovy

V úterý 5. února nás při hodině tělesné výchovy navštívil profesionální voják a instruktor sebeobrany nadrotmistr František Jeřábek.

projít na článek

Maturanti na kuželně

V úterý dne 24. 4. 2018 se sešli všichni maturanti na kuželně, kde společně s vyučujícími strávili dvě hodiny tělesné výchovy jinak než v tělocvičně. Je to již tradiční ukončení hodin Tv maturantů na kuželně.

projít na článek

Klasický tanec jako součást tělesné výchovy?

Že by se v českém školství chystala další změna? Zatím ještě ne. Ale už minulou středu (21. dubna) se o tomto tématu horlivě diskutovalo mezi účastníky regionálního kola soutěže „Jugend debattiert international“. A naši studenti byli u toho.

projít na článek

Hudební nauka hravě a prakticky

V hodinách hudební výchovy pravidelně zpíváme a hrajeme na hudební nástroje. Někteří žáci si nosí vlastní nástroje z domova.

projít na článek

Cesta ke krmelci 1. třída

V rámci tělesné výchovy se 1. třída vydala v pondělí 29. 1. 2024 na turistickou vycházku ke krmelci doplnit zvířátkům zásoby. Děti přinesly zvířátkům z domova různé dobroty mrkve, jablka, kaštany a žaludy, a tak byl za chvíli krmelec plný. Během vycházky

projít na článek

Jak si zapamatovat více na hodinách ve škole?

Tento článek byl publikován na jakserychlenaucit.cz V tomhle krátkém TikTok videu povídám 3 jednoduchých tipech, jak si zapamatovat více informací z hodin! @honzakohut13 Jak si zapamatovat více informací na hodinách? #fyp #czechtiktok #jakseucit #skola #v

projít na článek