Vojtěch Kotek a Václav Kopta budou hrát v inscenaci Werich na Letní scéně Musea Kampa

V režii Adély Stodolové Laštovkové si Wericha v mladším věku zahraje Vojtěch Kotek, s postupujícími léty se v „moudrého klauna“ promění Václav Kopta. Obrazy z Werichova života na jevišti oživí také Jan Nedbal, Jan Vápeník, Berenika Kohoutová, Pavla Beretová, Matouš Ruml, Dan Šváb, Tereza Marečková, Vanda Chaloupková, Jiří Maryško a Jan Vlas. „V těchto dnech začínáme zkoušet a stále počítáme s premiérou 14. června. Pokud by se ještě hrát nemohlo, prodloužíme sezónu do konce září. Takže určitě máme alternativy, jak vymyslet náhradní termíny. Navíc se u nás dá hrát ve dvou sektorech se samostatnými vchody. Kromě představení Werich budeme opět hrát představení Meda a také se naši diváci mohou těšit na koncert Vlasty Redla a Jeho kapely anebo Ondřeje Havelky s Melody Makers,“ říká Daniela Sodomová, producentka a autorka představení Werich. Inscenace Werich divákům nabídne nekonvenční a v mnohém objevný pohled na život Jana Wericha. Zároveň přirozeně naváže na dosavadní divadelní aktivity na Letní scéně Musea Kampa. Meda Mládková, zakladatelka Musea Kampa, byla přítelkyní Jiřího Voskovce a několik let bojovala o záchranu vily, v níž Jan Werich žil až do své smrti v roce 1980. V roce 2015 se jí podařilo ve veřejné soutěži budovu získat do pronájmu a v jejích prostorech zřídit stálou expozici V+W. {loadmodule mod_tags_similar,Související}

projít na článek

Divadelní recitál k 80. narozeninám Marty Kubišové chystá na příští rok Letní scéna Musea Kampa

Premiérou 9. června 2022 vstoupí na repertoár Letní scény Musea Kampa další hra věnovaná osobnosti, jejíž životní příběh je dodnes velkou inspirací. Půjde o divadelní recitál Marta k 80. narozeninám Marty Kubišové v hlavní roli s Berenikou Kohoutovou či H

projít na článek

Komedie Cavewoman 19.7.2023 na Letní scéně Harfa

Mysleli jste si, že Vás už nic nedokáže rozesmát? Přijďte se podívat na volné pokračování kultovní one man show Caveman ve středu 19.7.2023 od 20.00 hod. na Letní scéně Harfa.

projít na článek

Komedie Normální debil 17.7.2023 na Letní scéně Harfa

Třetí prázdninovou reprízu orginální retrokomedie Normální debil uvedeme na Letní scéně Harfa v pondělí 17.7.2023 od 20.00 hod. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Komedie Normální debil 28.6.2023 na Letní scéně Harfa

Druhou prázdninovou reprízu orginální retrokomedie Normální debil uvedeme na Letní scéně Harfa ve středu 28.6.2023 od 20.00 hod. Těšíme se na Vás!

projít na článek

V Paříži bych tě nečekala, tatínku 10.7.2023 na Letní scéně Harfa

Posledním letošním představením Petra Nárožného v rámci divadelní přehlídky Letní scéně Harfa bude konverzační komedie V Paříži bych tě nečekala, tatínku! v pondělí 10.7.2023 od 20.00 hod.

projít na článek